4/19 fotografii

vezi toate

Descriere

Centrul de ingrijire al persoanelor in varsta PENSIUNEA AMURGUL, din statiunea balneo-climaterica Buzias a luat fiinta din dorinta de a oferi o batranete linistita, activa si atractiva, lipsita de griji si nevoi, persoanelor care isi doresc aceasta.
Sprijinul nostru este indirect acordat si sustinatorilor care, dintr-un motiv sau altul nu dispun de timpul necesar acestei preocupari. Exemplificarile, din multele aflate la-ndemana, sustin enuntul. Astfel, isi gasesc adresabilitate: cei care, fiind plecati in strainatate, vor sa-si lase in tara, fara nici un fel de griji, persoanele dragi, de virsta a treia, ramase singure; Persoanele aflate intr-o convalescenta mai indelungata, dupa un act medical usor invalidant; Doritorii unui concediu recreativ mai intins in timp, fara posibilitatea de a-si lasa acasa, bunicii sau parintii, in cele mai bune conditii. Batrinetea linistita si fara nici un fel de griji numai la PENSIUNEA AMURGUL - la noi gasiti solutia

Servicii

Servicii cazare
Oferim camere de 2 paturi, si baie alaturata dotate cu televizor. Pentru petrecerea timpului in colectiv, socializind, pensiunea este prevazuta cu un living modern cu TV, DVD, o sala de lectura, cu un spatiu amenajat pentru amatorii de sah, table, carti. Gradina pensiunii, o adevarata oaza de liniste si recreere, dispune de un foisor in stil rustic.
Servicii de ingrijire
Va sta la dispozitie, 24 de ore din 24, un personal de ingrijire de inalta calificare, creindu-se astfel un climat familial. Serviciile de supraveghere, ingrijire corporala, acolo unde este cazul, oferite, vor fi pe masura asteptarilor dumneavoastra.
Servicii de alimentatie
Consta in 3 mese principale si 2 suplimente (gustari), servite intre mese. In cazurile in care o situatia mai deosebita o cere, se va servi masa la pat.
Servicii diverse
Pentru a inviora si a revigora atmosfera de la pensiune, vom proceda la: Organizarea de excursii; Activitate de gradinarit; Serbarea zilelor onomastice; Servicii de spalatorie, igiena personala si a spatiilor de locuit; Acces la internet si TV; Program de gimnastica.
Servicii suplimentare, oferite la cerere, contra cost:
Manichiura; Pedichiura; Frizerie: tuns, barbierit; Coafura; Masaj; Tratamente in cadrul Centrului balnear Buzias; Deplasarea la medici de diverse specialitati.

Hartă

Str. Primaverii Nr. 48B, Buzias, TimisPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Timis

vezi toate căminele