4/7 fotografii

vezi toate

Descriere

Casa Harmonia este un centru cu facilitati medicale, destinat in special persoanelor varstnice, al carei scop principal este monitorizarea continua a starii de sanatate, imbunatatirea conditiei fizice prin exercitii de kinetoterapie, individual sau in grup, fizioterapie si crearea unei atmosfere relaxate prin programe de socializare.

Casa Harmonia nu este ceea ce se intelege prin "azil de batrani" sau "camin de batrani", ci este o solutie ideala pentru cei ramasi singuri, avand privilegiul de a darui o grija sporita celor ce isi privesc senectutea ca un lung prilej de a se bucura de viata!

La caminul de batrani Harmonia, cei dragi pot gasi intr-adevar un refugiu. Aici ii asteapta o oaza de liniste unde se pot bucura de senectute. Construita intr-un parc rezidential linistit si bucurandu-se de aer curat, departe de traficul Timisoarei, Casa Harmonia ofera celor dragi un camin departe de grijile zilnice ce uneori parca grabesc trecerea timpului.

Situata in orasul Timisoara judetul Timis, intr-un cartier rezidential, intr-o zona nepoluata (linga Uzina de apa) si construita pe un teren de 10.000 mp, pensiunea Casa Harmonia este construita ca un ansamblu de P+2, astfel incit sa dea impresia unor case insiruite, accentuind in acest fel imaginea de locuinta familiala, avind un parc propriu si o zona SPA cu piscina si jacuzzi in interior.

Toate aceste facilitati sunt oferite clientilor nostri gratuit, astfel incat cei care locuiesc in Casa Harmonia sa se simta ca intr-un hotel de cinci stele. Casa Harmonia este nu doar un azil de batrani ci cu adevarat un adapost atunci cand varsta incepe sa se impotriveasca viselor!

Servicii

Casa Harmonia este cel mai mare centru privat din Romania, cu o capacitate de 140 locuri, oferind conditii si confort la standarde internationale.

Destinata in special persoanelor de virsta inaintata si al carei scop principal este, pe linga monitorizarea continua a starii de sanatate a clientilor, sai si crearea unei atmosfere de comunicare si relaxare prin programe speciale care sa duca la disparitia senzatiei de singuratate a batrinilor.

Avind in vedere cele doua scopuri principale (ingrijire batrani si relaxare) oferim urmatoarele servicii:

- camere tip garsoniera sau apartamente, climatizate, dotate cu paturi si noptiere cu functiuni medicale, sistem de avertizare luminoasa si sonora linga fiecare pat pentru siguranta locatarilor, televizor LCD, cablu TV, telefon, baie personala cu dus si o mini bucatarie;
- trei mese pe zi plus o gustare si meniuri speciale pentru diferite boli (HTA, DZ, etc.);
- asistenta medicala permanenta si consiliere psihologica;
- program individualizat/grup de kinetoterapie si fizioterapie;
- consultatii medicale in functie de afectiunile de care sufera persoana in cauza (interne, cardiologie, neuro-psihiatrie);
- administrarea medicatiei - injectabil iv, im, peros, perfuzii;
- ingrijire corporala si menaj zilnic sau ori de cite ori este nevoie;
- spalatul lenjeriei si al prosoapelor;
- toate holurile sunt prevazute cu balustrade pentru o mai usoara deplasare a locatarilor;
- cei aflati in scaune cu rotile se pot deplasa oriunde in cladire si in exteriorul acesteia , neexistand praguri intre incaperi;
- bai speciale pe fiecare nivel, pentru cei imobilizati, dotate cu elevatoare electrice;
- bucatarie proprie dotata cu echipamente de ultima generatie;
- activitati recreative zilnice;
- cluburi pentru intalniri pe fiecare nivel (biblioteca, videoteca, sah, table, jocuri de carti);
- internet wirelles;
- piscina proprie interioara incalzita, sala de fitness, jacuzzi, sauna;
- parc propriu - 4000 mp si parcare;
- sala evenimente (200 locuri);
- ziua de nastere, onomastica si sarbatorile religioase, organizate in cadru festiv;
- salon coafura-frizerie;
- capela proprie, servicii religioase duminica si de sarbatori;

Hartă

Str. Rudolf Walter, Nr.4, Timisoara, TimisPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Timis

vezi toate căminele