4/5 fotografii

vezi toate

Descriere

Căminul rezidențial este situat în localitatea Santăul Mare, comuna Borș, judetul Bihor, la o distantă ideală de municipiul Oradea, la numai 20 de km apropiere, într-o zonă frumoasă și liniștită. Vă oferim conditii la cele mai înalte standarde europene de calitate și servicii personalizate, intr-un mediu ambiant plăcut și familial.
Căminul SILVER are capacitatea de servire pentru 54 de persoane, cu camere moderne de două paturi, spațioase și luminoase, existând posibilitatea circulării și cu cărucioare. Cele 26 camere sunt dotate cu mobilier adecvat și cu sistem centralizat de încălzire. Fiecare cameră dispune de baie proprie, tv, cablu tv, telefon, frigider, mobilier nou. Clădirea căminului este nou construită, cu o arhitectură foarte atrăgătoare cu două nivele și mansardă, cu acces primitor, curte și împrejurimi plăcut amenajate, de care să se bucure atât rezidenții cât și vizitatorii.

Servicii

Asigurarea si servirea mesei
Dispunem de bucătărie proprie și sală de mese dotate corespunzator, se asigură 3 mese principale si 2 gustări cât si prepararea meniurilor speciale pentru diferite afecțiuni (HTA, diabet zaharat, etc.), iar pentru persoanele aflate în stadii avansate de boală sau pentru persoanele nedeplasabile asigurăm servirea mesei la pat.

Socializare si petrecerea timpului
Pentru petrecerea timpului liber asigurăm spații adecvate unde rezidenții se pot implica, în funcție de dorințe, preocupări și inclinații, în activități individuale sau de grup precum: jocuri de societate (sah, table, rummy, cărti, scrabble, domino etc) și dezvoltare personală, lucru manual, muzică, spectacole, pictură, lectură, bibliotecă, televizor, ziare.
Organizăm petreceri cu ocazia zilelor de naștere, onomastice, sărbători religioase și oferim posibilitatea de a participa la diferite programe exterioare cum ar fi: excursii, teatre, cinematografe, concerte, în funcție de cerințe.

Asistență si supraveghere
Asistență si supraveghere medicală permanentă oferită de asistente medicale, infirmiere, îngrijitoare. Personalul specializat oferă servicii de administrare a tratamentului conform schemei terapeutice, precum si administrarea tratamentului in caz de urgenta.
* medic generalist, cu vizită săptămânală;
* îngrijirea corporala zilnică sau ori de câte ori este nevoie;
* asistență socială permanentă;
* asistarea rezidenților în activitățile zilnice;
* asigurarea serviciului de ambulanță în caz de urgență și/sau transportul la spital;
* achiziționare medicamentelor conform rețetelor eliberate de către medicul de familie sau medicul specialist, costul acestora fiind suportat de către aparținători.

Alte servicii
* curățenie zilnică și de câte ori este necesară a spațiului locativ;
* capelă proprie, consiliere duhovnicească;
* servicii de spălătorie/călcătorie pentru lenjerie si hainele personale;
* sistem electronic de apel a personalului în caz de urgența sau la nevoie.

Păreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Bihor

vezi toate căminele