4/8 fotografii

vezi toate

Descriere

Căminul „Arborele Vieții” este administrat de Filiala Oradea a Fundației Creștine Diakonia. Se află în Roșiori, într-o zonă rurală liniștită, la 30 km de Oradea. Acesta oferă îngrijire permanentă pentru locuitori, cu personal de asistență medicală și de îngrijire.

Personalul oferă expertiză și îngrijire locuitorilor noștri, printre care se enumără persoane în vârstă care trăiesc în mod independent, persoane care caută companie și persoane în vârstă cu deficiențe de viață independentă. Cu toții găsesc o comunitate sigură și o îngrijire adecvată stării lor.

Dacă doriți să vă petreceți anii de pensie în liniște, siguranță și într-un mediu familial, unde există întotdeauna cineva care să vă ajute, atunci "Arborele Vieții" este locul ideal pentru dumneavoastră. Pe lângă serviciile de îngrijire, oferim și servicii medicale, cu controale săptămânale efectuate de un medic, menținând sau îmbunătățind astfel starea de sănătate a locuitorilor noștri. Încercăm să îmbogățim viața de zi cu zi prin programe colorate, programe devoționale, programe tematice și jocuri. Cea mai mare atracție a locuitorilor este serviciul de masaj și fizioterapie, pe care toți îl așteaptă cu nerăbdare dimineața.

Servicii

Căminul nostru oferă camere de zi complet echipate (apă, electricitate, canalizare) cu detectoare de fum. Curățenia periodică a zonelor de locuit și a zonelor comune, precum și exploatarea și întreținerea echipamentelor fac parte din serviciu.

Asistență medicală, de sănătate mentală și socială:

Locuitorii au acces la asistență medicală instituțională periodică, la screening și la ajutoare medicale în conformitate cu legea. Rezidenților li se oferă consiliere de către personalul nostru din administrația socială și oficială. Evaluările psihologice și psihiatrice sunt disponibile lunar.

Serviciile noastre de îngrijire:

Locuitorii noștri au la dispoziție patru mese pe zi. De asemenea, sunt luate în considerare nevoile alimentare individuale, conform recomandărilor medicului sau ale dieteticianului. Le oferim locuitorilor noștri un pachet de articole de igienă de bază, al cărui conținut depinde de nevoile individuale. Spălarea și călcarea hainelor și a lenjeriei locuitorilor fac parte din serviciu.

Servicii de timp liber:

În spațiile comune ale instituțiilor noastre - saloane, colțuri de lectură - se organizează cluburi ale locuitorilor, precum și alte programe culturale și devoționale, dezvoltarea abilităților, exerciții de memorie, acces la internet, vizionare TV. Curtea și zona verde de lângă casă oferă un loc pentru a relaxa și a bucura de evenimente în aer liber, grădinărit, plimbări.

Hartă

Roșiori, Comuna Roșiori, BihorPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Bihor

vezi toate căminele