4/9 fotografii

vezi toate

Descriere

Centrul pentru ingrijirea si recuperarea varstnicilor se adreseaza parintilor si bunicilor noștri, carora le datoram ceea ce suntem noi astazi. Dragostea, respectul, atenția pe care batrânii le merită reprezintă și deviza căminului nostru.

Deviza personalului care lucreaza in cadrul caminului este să ne dăruim cu toții astfel încăt cei care aleg să vină la noi să simtă că au venit într-o familie, unde bătrânețea să nu mai fie o povară, ci bucuria și frumusețea de a trăi.

Ne găsiți în localitatea Nucet, într-un cadru peisagistic exceptional, perfect pentru relaxare si buna dispozitie, cu multă verdeață si aer curat, ferit de zgomotul și poluarea din orașele mari.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Pentru ca suntem o echipa de profesionisti si tot personalul de care dispunem in prezent a fost selectionat cu mare grijă din dorinţa de a vă asigura cele mai bune condiţii, iar dumneavoastră să vă simtiti “ca acasa”. Pasiţi pe acest nou drum cu încredere, pentru că noi va vom fi mereu alături. Incercăm să devenim o familie unită, o familie in care armonia, intelegerea, increderea si respectul domnesc.

1. Personal calificat.
Personalul caminului "Casa Nucet" este atent si instruit sa se ocupe de îngrijirea persoanelor în vârsta, în special a celor a caror stare fizica necesita asistenta continua. Beneficiari serviciilor noastre, sunt, în multe cazuri, persoane în vârsta cu dizabilitati fizice sau senzoriale care necesita o atentie speciala.

2. Camin de batrani, nu azil!
Este foarte important sa facem diferenta dintre camin si azil. Noi percepem caminul ca o casa parintească, nu ca un loc de refugiu. Condiţiile excepţionale şi oamenii blânzi pe care îi veţi intâlni în căminul nostru vă vor convinge cu siguranţă că suntem cea mai bună alternativă a azilului.

3. Spatiu si dotari moderne
Serviciile si dotarile caminului de batrani se ridica la standarde occidentale, oferind ingrijire pentru persoane in varsta sau persoane varstnice cu nevoi speciale, vă oferim un spatiu generos alcatuit din camere moderne cu 1,2 3 paturi, de asemenea cazarea se mai poate face si in cadrul dormitoarelor matrimoniale. Alte dotari pe care vi le oferim sunt: cablu tv, 3 mese pe zi si 2 gustari, mobilier nou, cu televizor si baie.

Servicii

Spațiu și dotări:
Clădirea (parter plus două nivele ), nou construită, dispune de 17 camere (fiecare cu baie proprie, balcon - terasă), fiecare cameră cu 1,2 sau 3 paturi, acestea fiind dotate cu mobilier adecvat, baie proprie, telefon, televizor, radio, access internet si sistem centralizat de încălzire.

De asemenea, curtea clădirii, cu o suprafață de circa 3.000 mp. este amenajată cu spații verzi și alei, oferind un bun prilej pentru plimbări în aer curat, relaxare și socializare.

Avantajul unei persoane varstnice intr-un camin de bătrâni în comparatie cu spitale sau alte centre de ingrijire, constă în faptul că tratamentul, asistența și monitorizarea este una mult mai personalizată și mai elaborata decât ingrijirea pe care o primeste un pacient intr-un spital.

Exista o gama extrem de variata de ingrijire și de servicii în cadrul unui camin de bătrâni, iar caminul nostru încearca să acapareze cât mai multe dintre acestea, pentru a va oferi satisfactia și îngrijirea de care dvs. sau persoanele dragi apropiate de dvs. au atât de mare nevoie.

Servicii medicale și de ingrijire pentru rezidenți:
-Asistenta si ingrijire permanenta cu personal calificat (24/7).
-Ingrijire persoane varsnice cu diferite forme de boala precum Alzhaimer, Parkinson, etc.
-Vizita unui medic de medicina generala.
-Consiliere psihologica si duhovniceasca.
-Masaj de recuperare si gimnastica medicala.
-Igienizarea si toaletarea rezidentilor ori de cate ori este nevoie.
-Servicii de curatatorie si spalatorie, schimbarea hainelor, prosoapelor si a lenjeriilor. Curatenie zilnica in centru si ori de cate ori este nevoie in spatiul locativ.

Alimentație:
-Meniul zilei consta in 3 mese de baza si 2 gustari, Preparat de personal calificat în bucătăria proprie.
-în funcție de problemele fiecărui rezident vom ține seamă de recomandarea medicului specialist dar și de dorințele rezidentului in pregătirea meselor.

Activități:
-Vizite periodice la obiectivele turistice situate in imediata apropiere a caminului.
-Organizarea de mese festive de Craciun, Revelion si de Paste.
-Sarbatorirea zilelor de nastere si onomastice.

Hartă

Str. Republicii, Nucet, BihorPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Bihor

vezi toate căminele