2/2 fotografii

Descriere

Motto: “În această viață nu putem face lucruri mari. Doar mici lucruri pe care le putem face cu mare dragoste.”(Maica Tereza)

Scopul și misiunea căminului: Căminul nostru se adresează persoanelor vârstnice în totală dependenţă, care necesită îngrijire, supraveghere permanentă. Cu 35 de locuri pentru beneficiari asigurăm ajutor cu profesionalism, empatie şi cu dragoste pentru acele persoane în vârstă, care din propria lor forţă nu se mai pot gospodări singure. Misiunea noastră este de a îmbunătăţi calitatea vieţii persoanelor vârstnice din căminul nostru.

Servicii

servicii de bază: găzduire, asigurarea alimentației: trei mese pe zi şi gustări, igiena corporală
servicii de reabilitare și adaptarea ambientului: activități de menaj
servicii de suport: resocializare, activităţi ocupaționale, consultanţă psihologică îngrijire si asistenţă medicală de baza la nivel de medic de familie, , informare, efectuarea de cumpărături şi procurarea de medicamente şi alte nevoi personale, vizitarea beneficiarilor internaţi la centrele spitalicești, acompaniere, exercitarea confesiunii
servicii de recuperare și reabilitare: activităţi destinate păstrării nivelului fizic al beneficiarilor (ora de sport și masaj terapeutic)

Hartă

Str. Bumbacului, Nr. 1, Oradea, BihorPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Bihor

vezi toate căminele