Descriere

Centrul rezidenţial dispune de 10 camere, cu un singur pat şi de 12 camere cu două paturi. Spaţiile, dotate modern, asigură în total 34 de locuri pentru persoane vârstnice. Lângă fiecare cameră se află o baie modernă dotată cu cabină de duş sau cadă.
Coridoarele, sala de mese, sala de zi a centrului sunt luminoase, unde rezidenţii pot petrece timpul liber discutând, citind ziarele, sau au posibilitatea să primească vizitatorii.
În curtea căminului există un mic parc cu grătar de grădină pentru recreere în aer liber.
În exteriorul centrului rezidenţial există rampă de siguranţă, curtea a fost pavată cu scopul de a asigura condiţiile necesare celor care se deplasează mai greu din cauza problemelor de sănătate.
Asigurăm Cablu-TV, internet în fiecare cameră, jurnal cotidian.

Servicii

Oferim servicii la standarde europene de un personal calificat

servicii de bază: igiena corporală, transfer și mobilizare, comunicare
servicii de suport: activități de menaj (igienizarea camerelor şi hainelor), trei mese principale pe zi și gustări, acompaniere, activităţi pentru timpul liber, exercitarea confesiunii
servicii de reabilitare şi adaptarea ambientului: mici amenanjări, reparaţii
servicii de recuperare şi reabilitare: terapie ocupaţională, grădinărit, ora de sport şi masaj terapeutic
Rezidenţii au posibilitatea de a participa la slujba romano-catolică zilnic, în capela centrului, săptămânal organizăm slujbă reformată, iar după cerinţele beneficiarilor putem organiza opurtunităţi de exercitarea confesiunii pentru alte religii.

Hartă

Str. Spartacus Nr.31/a, Oradea, BihorPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Bihor

vezi toate căminele