Descriere

Asociația Smiles și-a început activitatea în urmă cu peste 15 ani, devenind una dintre organizațiile caritabile cele mai mari din județul Bihor. Cele 21 de proiecte pe care le desfășoară acum cuprind toate categoriile de beneficiari, de la copiii de vârstă preșcolară până la persoanele vârstnice de peste 65 de ani, acestea incluzând numeroase programe educaționale, sociale, de integrare și de sprijin, de asistență socială și medicală.

Echipa Asociației Smiles este formată acum din 97 de angajați cărora li se adaugă mulți voluntari inimoși din țară și străinătate. Activitățile zilnice din centrele rezidențiale solicită multă dăruire și implicare din partea personalului de îngrijire, dar în egală măsură lucrătorii din celelalte proiecte nerezidențiale sunt dedicați chemării nobile de a face o diferență semnificativă în viața oamenilor pe care îi asistă. Programele dedicate familiilor aflate în situații dificile, persoanelor singure și fără adăpost, victimelor violenței familiale, copiilor din comunitățile defavorizate – pentru a menționa doar câteva dintre ele – reprezintă zilnic o șansă acordată unei schimbări profunde. Moto-ul nostru este acesta:

Nu putem schimba lumea, dar putem schimba lumea cuiva!

Kevin Hoy, fondatorul și conducătorul organizației, rămâne la fel de dedicat sprijinirii persoanelor în nevoie ca și la început. El este cu adevărat o sursă de ispirație pentru întreaga echipă, prin devotamentul arătat românilor și în general chemării de a schimba în bine situațiile dificile prin care trec atât de mulți oameni! Și cu adevărat efortul de a conduce și a dezvolta o organizație de anvergura Asociației Smiles este uriaș – bugetul lunar este aproximativ de 84.000 euro! Aceste fonduri vin exclusiv din donații externe, din partea suporterilor noștri din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, peste 1500 de persoane din România beneficiind de serviciile noastre, într-un fel sau altul, în fiecare zi.

Vă invităm să descoperiți mai multe detalii despre Asociația Smiles în paginile site-ului nostru!

Hartă

Cihei nr. 41 A, Cihei, BihorPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Bihor

vezi toate căminele