4/4 fotografii

Descriere

Idris Care & Clinic este un camin de batrani care se adreseaza parintilor si bunicilor nostri, carora le datoram ceea ce suntem noi astazi. Dragostea, respectul, atentia pe care batranii le merita reprezinta deviza noastra.

Caminul de batrani Idris Care & Clinic nu este ceea ce in limbaj invechit se cheama azil. Este o casa de batrani, centru rezidential -hotel 3 stele ***, dotat cu mobilier si utilitati unde batranii se pot simti bine si lipsiti de grijile cotidiene.

Caminul de batrani Idris Care & Clinic isi propune ca prin dedicare, profesionalism și înțelegere față de nevoile fiecăruia, să ofere celor care vă sunt părinți sau bunici, o atmosferă placută, cât mai apropiată de cea a căminului dumneavoastră. Într-un ambient familial, cu un personal atent selecționat, casa noastra de batrani asigură cazare în regim de pensiune completă, supraveghere, îngrijire, asistență permanentă pentru bătrâni., în camere de 1 si 2 patur

Rezidentii caminului de batrani beneficiaza de conditii ALL INCLUSIVE absolut deosebite: cazare la standard hotelier de 3***. Rezervarile se fac anticipat. Vă invităm să ne vizitați și vă stăm la dispoziție cu toate informațiile de care aveți nevoie.

Caminul de batrani (parter și mansardă) nou construit, dispune de 7 camere cu 1 și 2 paturi, acestea fiind dotate cu mobilier adecvat, baie proprie, telefon, televizor, sistem centralizat de încălzire.

De asemenea, curtea caminului, în suprafață de circa 1.500 mp., amenajată cu spații verzi și alei, oferă un bun prilej pentru plimbări în aer curat, relaxare și socializare.

Beneficiarii serviciilor Idris Care & Clinic
Persoane cu boli cronice
Persoane cu handicap
Persoane externate din spital care continua tratamentul la domiciliu
Persoane aflate in faze terminale de boala
Convalescenţi după anumite boli (ex.: fracturi, accidente vasculare, intervenţii chirurgicale importante)

Servicii

Servicii cazare
Oferim camere de 2 paturi si baie alaturata dotate cu televizor. Pentru petrecerea timpului in colectiv, socializind, caminul de batrani este prevazut cu un living modern cu TV, DVD, cu un spatiu amenajat pentru amatorii de sah, table, carti. Gradina caminului de batrani, o adevarata oaza de liniste si recreere, dispune de un foisor in stil rustic.

Servicii de alimentatie
Consta in 3 mese principale si 2 suplimente (gustari), servite intre mese. In cazurile in care o situatia mai deosebita o cere, se va servi masa la pat.

Servicii ingrijire
Caminul de batrani va pune la dispozitie, 24 de ore din 24, un personal de ingrijire de inalta calificare, creându-se astfel un climat familial. Serviciile de supraveghere, ingrijire corporala, acolo unde este cazul, oferite, vor fi pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Servicii diverse
Pentru a inviora si a revigora atmosfera de la caminul de batrani, vom proceda la: organizarea de excursii, activitate de gradinarit, serbarea zilelor onomastice, servicii de spalatorie, igiena personala si a spatiilor de locuit, acces la internet si TV, program de gimnastica.

Hartă

Soroglari, Comuna Aroneanu, IasiPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Iasi

vezi toate căminele