4/12 fotografii

vezi toate

Descriere

Situat la doar câțiva kilometri de municipiul Iași, Seniorum este centrul rezidențial pentru persoanele de peste 60 de ani unde întreg personalul are ca scop ca tu să te simți bine la vărsta senectuții. Conceput ca o pensiune de lux, cu toate facilitățile unei șederi fără griji, Seniroum dispune de camere moderne, mobilate și utilate pentru ca locatarii noștri să aibă experiențele la care au visat o viață. Zona de verdeață este generoasa (12ha de padure și livezi) unde promenadele sunt o încântare pentru suflet.

Servicii

La noi vii doar cu amintirile și câteva lucruri personale. De restul se ocupă personalul Seniroum: bucătărie profesională și restaurant, zone de lectură și de relaxare, îngrijire medicală, sală de fitness și jacuzzi, capelă ortodoxă și catolică, excursii și evenimente organizate, internet wi-fi.

Apartamentele Seniroum sunt mobilate și dotate cu tot ce ai tu nevoie pentru o rezidență de lux și toate dispun de grup sanitar propriu. Mobilier modern și ergonom, camere luminate natural, birou, TV și internet wi-fi de mare viteză.

Păreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Iasi

vezi toate căminele