4/15 fotografii

vezi toate

Descriere

Ca urmare a succesului serviciilor noastre de ingrijire la domiciliu si a nevoii de servicii complementare pentru unii dintre clientii nostri, AbosCare a deschis in Iasi doua camine de batrani.

Caminele de batrani se afla in zona Bucium si au fiecare 20 de locuri disponibile in camere de 2, 3 sau 4 persoane. Fiecare camin de batrani pastreaza un sentiment de "acasa", datorita numarilor de locuri limitate, caldurii si pregatirii personalului, dar si amenajarii si utilarii in vile frumoase intr-o zona foarte buna din Iasi.

Va oferim in continuare garantia calitatii serviciilor noaste de ingrijire si a atentiei personalizate pentru fiecare client in parte, oferite de personal dedicat intr-un cadru restrans, comfortabil si linistit.

Compania AbosCare a fost creata la inceputul anului 2010 printr-un parteneriat romano-olandez, avand la baza un mare entuziasm dar si valori etice si profesionale menite a dovedi clientilor nostri seriozitatea, dedicatia si profesionalismul cu care lucram.

Valorile etice si profesionale care sunt la baza activitatii noastre sunt:
-servicii de calitate prin pregatirea profesionala, implicarea personala, dorinta de a face bine si dedicatia asistentelor noastre;
-compasiune, amabilitate si intelegere fata de clientii nostri si fata de colegi;
-posibilitatea pentru personalul nostru de a se imbunatati in mod continuu si de a ramane motivat;
-sinceritate si integritate in orice situatie.

AbosCare - Garantia Calitatii
Valoarea in plus pe care AbosCare o aduce fata de celelalte solutii de ingrijire batrani la domiciliu existente in Romania este prin urmare calitatea serviciilor noastre de ingrijire. Aceasta continua mentinere si imbunatatire a calitatii serviciilor noastre este posibila prin faptul ca personalul care ofera ingrijirea la domiciliu este angajat de AbosCare, atent selectat in timpul angajarii, motivat pentru a ramane angajat la noi, instruit de noi pentru a avea clienti multumiti. Bineinteles, pentru a putea oferi cele mai bune indicatii personalului dar si pentru a ne asigura de calitatea ingrijirii oferite de asistentele noastre, ne asiguram ca suntem informati in mod permanent de felul in care ele isi desfasoara activitatea la domiciliu clientului.

Modul nostru de lucru
Avand la baza eficienta si capacitatea de planificare tipic olandeze, AbosCare lucreaza conform unor pasi clari si unui plan de ingrijire bine pus la punct dar in acelasi timp pregatit pentru orice situatie. Inca de la primele convorbiri si mai ales in urma primei intalniri cu clientul, noi reusim sa intelegem situatia unica a persoanei care are nevoie de ingrijire si sa sugeram cea mai buna modalitate prin care va putem oferi ajutorul nostru.

Servicii

AbosCare are o vasta experienta in acordarea serviciillor de ingrijire batrani la domiciliu in Bucuresti si Iasi. Serviciile oferite de noi sunt in functie de nevoile specifice ale persoanei care are nevoie de ajutor. Incepand de la primul contact telefonic sau prin email si mai ales in prima intalnire de discutii la sediul firmei sau la domiciliu persoanei care are nevoie de ajutor, vom identifica si evalua impreuna aceste necesitati de ingrijire.

Tarifele difera in functie de numarul de ore, de numarul de zile, de starea pacientului si de tipul de colaborare pe care doriti sa il avem: ingrijire oferita de catre o angajata a firmei noastre sau putem asigura intermedierea pentru angajarea directa de catre client a unei asistente.

Oferim pachete standard de servicii ingrijire batrani la domiciliu cu preturi incepand de la 120 Euro pe luna. Daca pachetele standard de servicii de ingrijire nu corespund cu exactitate nevoile voastre, va rugam sa ne contactati pentru a gasi o solutie impreuna si pentru ca AbosCare sa va poata oferi un program de ingrijire potrivit 100%.
Ce presupun serviciile de ingrijire batrani la domiciliu?

Serviciile oferite de AbosCare acopera un spectru larg de de activitati, incepand de la cele mai simple dar si complexe: ajutor in activitatile de zi cu zi, spre exemplu menaj, curatenie, gatit, efectuarea cumparaturilor, plata facturilor, activitati de recreere dar si sustinere intensiva dupa o spitalizare sau recuperarea in urma unei boli.

Păreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Iasi

vezi toate căminele