4/8 fotografii

vezi toate

Descriere

Conacul Seniorilor are la bază câțiva ani de experiență în munca cu bătrânii, alături de niște suflete calde dornice să-i îngrijească pe cei cu nevoi și o iubire necondiționată pentru bătrâni! Este locul în care părinții sau bunicii dumneavoastră beneficiază de supraveghere, siguranță, iubire și de confortul necesar unei bătrâneți liniștite.

Am adus Conacul Seniorilor la standarde înalte, totul fiind nou și aranjat pe placul fiecărei persoane care ne va călca pragul!

Avem 5 dormitoare spațioase, dotate cu paturi, noptiere si saltele noi, smart TV cu ecran plat, iar trei dintre dormitoare dețin balcoane spațioase cu vedere la biserică și curtea interioară.

Conacul are câte o baie extrem de spațioasă la fiecare etaj, dotate cu grup sanitar, bideu, chiuvetă și mobilier specific, una din băi având atât o cabină de duș cu hidromasaj cât și o cadă mare, cealaltă având doar o cadă mare cu hidromasaj.

La primul etaj am creat o zonă multifuncțională în jurul unui șemineu, cu canapele de piele accesorizate cu paturici și pernuțe, un smart TV cu ecran plat și niște plante pentru un design mai aparte. În partea opusă zonei multifuncționale, se află sala de mese dotată corespunzător.

La etajul al doilea, am făcut o mini bibliotecă plină de cărți din adolescența bătrâneilor, zonă accesorizată cu canapele de piele și măsuțe.

În curtea interioară, am gândit un foișor pe care noi l-am numit “căsuța de vară”, un loc in care ne vom aduna în zilele insorite. Dispunem de o piscină funcțională, pomi fructiferi (măr, păr, smochin etc) viță de vie și o grădinuță de legume pe care-o vom folosi pentru terapia ocupațională de-a lungul anotimpurilor specifice.

Servicii

- Cazare pe perioadă determinată (minim 3 luni);
- Cazare pe perioadă nedeterminată;
- 3 mese principale/zi (mic dejun, prânz, cină);
- 2 gustări (ora 10:00 și ora 16:00);
- Asistență medicală 24/24;
- Infirmierie 24/24;
- Medic de familie;
- Kinetoterapie/reflexoterapie (la cerere);
- Asistent social;
- Psiholog/psihiatru (la nevoie);
- Supraveghere video;
- Excursii organizate cu autocar (inclus în preț);
- Terapie ocupațională, socializare, jocuri.

Hartă

Str. Dr. Victor Babeș 34g, Baia Mare, MaramuresPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Maramures

vezi toate căminele