Descriere

OAZA BATRANETII nu este un azil de batrani ci o casa pentru o mare familie unde dorim sa oferim persoanelor varstnice un stil de viata ferit de grijile specifice varstei, devotamentul si experienta in domeniul medical si socio-uman ale specialistilor.Este locul perfect unde seniorii sunt foarte bine ingrijiti, specialistii ocupandu-se permanent de pastrarea, intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice. Calitatea serviciilor si dotarilor reprezinta principiul de baza in asigurarea conditiilor optime de ingrijire a persoanelor varstnice care au ramas singure sau care au probleme de sanatate si care cauta un loc linistit si deosebit unde sa socializeze. In cadrul centrului nostru, cei dragi dumneavoastra vor beneficia de conditii deosebite de cazare, agrement, supraveghere medicala si sociala permanenta, precum si de un meniu variat si atent selectat, care sa respecte dieta personala. OAZA BATRANETII se afla intr-o zona ferita de zgomotul si poluarea orasului, foarte linistita, dispunand de mp construiti.

Conceptul nostru este diferit - ne dorim ca rezidentii nostri sa fie activi si sa continue in ritm propriu modul de viata pe care l-au avut.

Linistea si increderea familiei rezidentului o dobandim prin seriozitate si profesionalism dar si prin climatul familiar.
Cu ajutorul nostru familia Dvs. va fi absolvita de orice griji, incat poate sa se dedice linistita activitatii profesionale, poate organiza un weekend fara griji, un concediu de vis, noi luandu-va locul cu aceeasi caldura.

Aici, pacientilor li se ofera o viata demna, in cele mai bune conditii, indiferent de stadiul de avansare al bolii, prin ingrijirea oferita de catre personalul calificat si foarte bine pregatit, prin programele de stimulare cognitiva si de terapie ocupationala, conform celor mai noi metode de terapie.

Servicii

Servicii:
- Personal calificat pentru a se ocupa de imbunatatirea si mentinerea capacitatilor fizice si psihice ale rezidentilor;
- Asistenta permanenta, servicii intretinere, menaj zilnic;
- Colaborare cu medic nutritionist;
- 3 mese principale si doua gustari;
- Supraveghere medicala 24/24;
- Alimentatie speciala;
- Administrarea medicatiei de catre personal specializat;
- Medic de medicina generala care evalueaza starea de sanatate a rezidentilor;
- Activitati precum plimbari in aer liber, lectura, pictura, sah.
- Activitati impreuna cu familia

Hartă

Str Nicolae Balcescu, Nr. 12, Baia Mare, MaramuresPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Maramures

vezi toate căminele