4/12 fotografii

vezi toate

Descriere

Căminul „Casa Sf. Petru” este un cămin privat, destinat atât îngrijirii persoanelor în vârstă, cât și a bolnavilor de Alzheimer, Parkinson și alte afecțiuni, oferind servicii de asistență permanentă, post-spitalizare și tratament.

Sănătatea vârstnicilor este foarte importantă pentru noi. Tocmai de aceea acordăm mare atenție îngrijirii medicale a acestora, oferindu-le îngrijire specializată și personalizată. Pe lângă serviciile medicale oferite, aceștia se pot bucura de o gamă largă de activități ocupaționale și recreaționale prin folosirea de diverse terapii, programe sociale și de divertisment.

Casa Sf. Petru este un centru rezidențial pentru persoane vârstnice ce oferă condiții deosebite de cazare, hrană, asistență medicală primară și de recuperare, dar și activități recreative.

În centrul orașului Botoșani, strada Bucovina numărul 71, oferim condiții premium de îngrijire, într-o clădire complet nouă, seniorii beneficiind de o curte mare, cu mult spațiu verde și terasă încăpătoare. Pe lângă camerele spațioase și luminoase, casa este dotată cu bibliotecă, spațiu pentru relaxare și socializare. Încurajăm independenţa şi implicarea în activităţi interactive. În livingul special amenajat, ei pot socializa, purta discuții, viziona filme, audia muzică, citi cărți sau pot juca diverse jocuri.

Locul în care interesul superior al părinților, bunicilor dumneavoastră este prioritatea noastră. Am transformat un „câmin de bătrâni” într-un loc în care aceștia să se simtă acasă. Prin personalul nostru calificat vă punem la dispoziție: servicii de îngrijire, personalizate în funcție de necesitățile vârstnicilor.

Scopul nostru este de a veni in sprijin atât vârstnicilor, cât și familiilor acestora prin eliminarea stereotipului legat de conceptul de azil de bătrâni sau de abandon, încurajând și implicând activ în viața de familie.

Servicii

Știm că nu te putem înlocui pe tine – familia rezidentului – și nici nu propunem asta, însă odată ajunși aici, cei dragi ție devin centrul preocupărilor personalului nostru. Și asta tocmai pentru că serviciile pe care le oferim au fost clădite pe dorința noastră de a oferi îngrijire non-medicală și medicală într-un mediu cât mai apropiat de cel familial.

KINETOTERAPIE PERSONALIZATĂ: Recuperare individuală (post-operatorie și post-AVC) și masaj. Toate aceste servicii sunt menite să îmbunătățească și să mențină calitatea vieții celor dragi ție.

ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ PERSONALĂ: Serviciile de îngrijire și igienă personală sunt gândite pentru a-i ajuta pe rezidenți să se bucure de același stil de viață pe care l-ar avea dacă s-ar afla în sânul familiei.

AMBULANȚĂ PRIVATĂ: În cazul în care este nevoie, putem asigura transportul rezidenților cu ajutorul ambulanței.

CAZARE: Oferim camere în regim hotelier, single și double. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, telefon, internet și AC. De asemenea, în cazul în care este nevoie, putem pune la dispoziție și paturi medicale.

MASĂ: În restaurantul nostru intern sunt pregătite zilnic 3 mese și 2 gustări. Mesele pot fi servite fie în sala restaurantului, fie în saloane, meniul săptămânal fiind personalizat și elaborat de medicul centrului.

LA CERERE: Consultații la medici specialiști și medicină de familie: fie că e vorba de neurologie, psihiatrie sau mai degrabă dermatologie, oftalmologie sau diverse alte analize medicale.

ASISTENȚĂ MEDICALĂ 24/7: Administrarea medicamentației conform schemelor de tratament, monitorizarea parametrilor fiziologici, tratamente perfuzabile și injectabile, recoltare analize. De asemenea, în cazuri de urgență, echipa noastră acționează cu maximă promptitudine și profesionalism.

ORGANIZAREA DE ACTIVITĂȚI CULTURALE: Proiecții de filme, muzică și cercuri literare. Așa cum aminteam tangențial undeva mai sus, pentru noi este foarte important ca rezidenții să continue să ducă o viață plină de sens, așa că am gândit o gamă variată de activități care să îi ajute să se bucure în continuare de lucrurile care le fac plăcere.

ORGANIZAREA DE FESTIVITĂȚI – ZILE DE NAȘTERE: Credem cu tărie că fiecare om e o combinație irepetabilă și unică de atomi, informații genetice, clipe frumoase și amintiri, așa că nu lăsăm nicio zi de naștere să treacă fără să o celebrăm așa cum se cuvinte.

PETRECERI TEMATICE: Fie că e vorba de Paște, Crăciun sau, de ce nu, Ziua Copilului, le oferim rezidenților noștri posibilitatea de a lua parte la petreceri tematice care să le aducă aminte că înaintarea în vârstă nu trebuie să însemne renunțarea la activitățile distractive.

SPĂLĂTORIE / CURĂȚĂTORIE: Pentru că noi credem că un spațiu dotat cu toate facilitățile necesare poate schimba calitatea vieții rezidenților, oferim, de asemenea, servicii de spălătorie și curățătorie profesioniste.

SUPRAVEGHERE VIDEO INTERNĂ: Știm că pentru tine e important ca persoanele dragi ție să fie tot timpul în siguranță și tocmai de aceea monitorizăm 24/24 fiecare spațiu din centru.

Hartă

Str. Bucovina, Nr. 71, Botosani, BotosaniPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Botosani

vezi toate căminele