4/8 fotografii

vezi toate

Descriere

După cum o sugerează chiar și numele, odată ajunse aici, persoanele de vârsta a treia pășesc într-un tărâm desprins parcă dintr-o poveste. Au la dispoziție o grădină de 3.000 de metri pătrați cu tot felul de pomi fructiferi, de la mere la cireșe, din care nu lipsesc gazonul întreținut la zi, aleile pavate și chiar un leagăn.

”Bunici de poveste” este dotat inclusiv cu o piscină, pe care administratorii abia așteaptă să o pornească în sezonul cald pentru că – nu-i așa? – vârsta este doar un număr și nu trebuie să îngrădească posibilitatea unei bătrâneți frumoase și liniștite.

Servicii

Povestea continuă și la interior, unde sunt amenajate nouă camere cu 30 de locuri. Toate sunt dotate cu televizor astfel că în ziua inaugurării, când preoții au sfințit centrul, unii vârstnici tocmai urmăreau Sfânta Liturghie. Absolut toate paturile sunt electrice, ușurând ridicarea și coborârea pensionarilor care le ocupă.

Căminul de bătrâni dispune de patru grupuri sanitare modernizate cu facilități pentru vârstnici, de vestiare, holuri largi, terase și de saloane pentru servirea meselor. Fiindcă veni vorba de masă, trebuie spus că meniurile sunt personalizate în funcție de starea de sănătate și de eventualele regimuri pe care trebuie să le respecte beneficiarii centrului.

Hartă

Str. Hatman Arbore, Nr. 50, Botosani, BotosaniPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Botosani

vezi toate căminele