3/3 fotografii

Descriere

Căminul Ateco Residence a luat naștere din dorința de răsplăti grija și afecțiunea ce ne-au fost oferite de către părinții și bunicii nostrii, de a le oferi sprijinul și atenția pe care le merită, de a le asigura o bătrânețe lipsită de griji și probleme. Situat într-o zona liniștită a localității Costinești, salutăm intenția vizitatorilor de a experimenta ceea ce face ca Rezidența Ateco să fie atât de specială. Departe de a fi ceea ce mulți oameni ar considera-o îngrijire la domiciliu tipică, Rezidența Ateco este o locație rafinată și unică, oferind în același timp cea mai mare gamă de îngrijire rezidențială de calitate, asistentă medicală și viață independentă.

Caminul Ateco este susținut de o echipă cu înaltă calificare și cu o vasta experiență, ce se angajează periodic în cursuri de formare profesională acreditate pentru a se asigura că serviciile medicale furnizate rezidenților sunt la cele mai exigente standarde. Ii puteti cunoaste pe cei ce au in grija persoanele dragi voua oricand - va asteptam cu drag.

Suntem mai mult decat o mana de oameni pasionati, suntem mai mult decat o echipa. Suntem o cumunitate vibranta formata din specialisti cu o vasta experienta in domeniu. Scopul nostru declarat este acela de a transforma in bine vietile celor atat de dragi voua.

Servicii

REZIDENTA PERMANENTA
Caminul Ateco va pune la dispozitie posibilitatea asigurarii rezidentei permanente. Aceasta presupune ca rezidentul sa petreaca minim o luna in centrul nostru. Veti beneficia de urmatoarele servicii de baza: Asigurarea si servirea mesei - 3 mese principale si 2 gustari; Meniu personalizat adaptat nevoilor fiecarui resident; Servicii medicale; Servicii de ingrijire personala; Activitati de socializare si petrecerea timpului liber.

REZIDENTA TEMPORARA
Vrei sa pleci in concediu? Nu are cine sa iti supravegheze parintii ori bunicii? Rezidenta Ateco este alegerea perfecta ! In cazul in care doriti sa avem grija de cei dragi voua pe perioada concediului sau cu alte imprejurari, va punem la dispozitie un pachet de servicii adaptat nevoilor d/voastra. Perioada de asistenta este cuprinsa intre 5 si 20 de zile insa poate fi prelungita cu acordul partilor la solicitarea beneficiarilor. Mai multe detalii in pagina "Tarife" sau la telefon ori e-mail.

SPATIU SI DOTARI
Caminul “Ateco Residence” dispune de un total de 26 dormitoare spatioase, fiecare masurand 20 de metri patrati, urmand a fi ocupate de maximum 2 rezidenti. Fiecare dormitor beneficiaza de grup sanitar propriu, TV, aer conditionat, frigider, dulap, spatiu de depozitare individual, terasa. Deasemenea, centrul noastru dispune de Cabinet medical Terasa acoperita pentru petrecerea timpului liber, acces internet, acces telefon, sistem de supraveghere 24/24 – 7/7, sala de mese spatioasa – 70 mp, spalatorie, calcatorie, parcare amenajata.

CAMINUL ATECO
Aici, principiile pe care le urmam nu sunt doar vorbe ci garantii.
Aici, noi:
-conservam demnitatea
-cultivam spiritul liber
-sarbatorim individualitatea
-dezvoltam libertatea de alegere
-incurajam independenta
-implicam familia si prietenii

Hartă

Str. Principală, Nr. 12, Costinesti, ConstantaPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Constanta

vezi toate căminele