4/17 fotografii

vezi toate

Descriere

Caminul de Batrani Rezidenta Speranta reprezinta un centru medical destinat persoanelor varstnice autosuficiente cat si nonautosuficiente care ofera cazare in regim hotelier de 4 stele si monitorizarea continuua a starii de sanatate.

Majoritatea dintre dumneavoastra puteti fi sceptici la auzirea termenului de "camin de batrani" sau "azil de batrani", asociindu-l cu instrainarea ingrata a celor dragi de acasa. Noi insa dorim sa implementam un nou concept si anume ca lasarea celor dragi in grija noastra nu este nicidecum un gest de egoism ci unul de altruism si devotament.

Servicii

Ce oferim?
In stabilimentul Rezidenta Speranta situat in comuna Mihail Kogalniceanu Jud. Constanta , termenii de “azil de batrani” sau “camin de batrani” capata o cu totul alta conotatie datorita comfortului oferit de conditiile de cazare si a serviciilor alineate normelor europene.

-asiguram cazare in camere de 1, 2, 3, 4 locuri , camere tip garsoniera climatizate, dotate cu paturi si noptiere cu functiuni medicale, sistem de avertizare luminoasa si sonora linga fiecare pat pentru siguranta locatarilor, televizor LCD, cablu TV, telefon, baie personala cu dus;
-patru mese/zi si meniuri speciale in functie de afectiune daca exista prescriptie medicala in acest sens;
-asistenta medicala si sociala pe toata perioada zilei (24/24) de catre personalul de specialitate propriu;
-evaluare clinica lunara si consult medical ori de cate ori este nevoie;
-administrarea medicatiei prescrisa de medicul de familie sau de specialitate (po, im, iv, pev);
-transport cu ambulanta proprie la medicul de specialitate ori de cate ori situatia o impune (cu avizul prealabil al apartinatorilor)
-asiguram servicii de ingrijire corporala zilnica ori de cate ori este nevoie;
-spalatul lenjeriei si al prosoapelor;
-asiguram transport (dus-intors) la domiciliu cu ambulanta proprie in weekens la cererea apartinatorilor;
-bucatarie proprie dotata cu echipamente de ultima generatie;
-activitati recreative zilnice;
-cluburi pentru intalniri pe fiecare nivel (biblioteca, videoteca, sah, table, jocuri de carti);
-internet wirelles;
-parc propriu – 2000 mp si parcare;
-salon coafura-frizerie
-ziua de nastere, onomastica si sarbatorile religioase, organizate in cadru festiv;
-capela proprie, servicii religioase duminica si de sarbatori , asigura asistenta duhovniceasca in spatiul special amenajat in incinta stabilimentului.

Lunar fiecare dintre clientii nostri vor beneficia de un consult de medicina de urgenta gratuit pentru reevaluarea starii de sanatate sau a patologiilor preexistente , stare de sanatate ce va fi monitorizata permanent (24/24h) de echipa noastra de asistente medicale si infirmiere. Se va elimina astfel ideea nefericita al unei batraneti chinuitoare , cu cei dragi negasindu-si locul, fiind izolati social si va fi inlocuita de imaginea unei batraneti linistite intr-un stabiliment de lux cu servicii si monitorizare 24/24 , cu socializare continuua , cu continuarea preocuparilor anterioare (pictura, muzica, gradinarit ) sau participarea la activitati noi desfasurate in colectiv , cu sarbatori religioase si onomastice/desfasurate in cadru festiv.

STABILIMENT
Caminul de Batrani “Rezidenta Speranta” reprezinta un centru medical destinat persoanelor varstnice autosuficiente cat si nonautosuficiente care ofera cazare in regim hotelier de 4 stele si monitorizarea continuua a starii de sanatate.
Rezidenta Speranta este situata in comuna Mihail Kogalniceanu, la 20km de Constanta, iar in incinta comunei, amplasamentul este situat intr-o zona foarte linistita, fara surse de poluare, la aproximativ 300m de parcul comunei.

Stabilimentul dispune de 96 locuri de cazare in camere de 1, 2, 3 si 4 paturi, toate camerele avand bai proprii.

Stabilimentul are un program standardizat de primire a persoanelor varstnice care include o discutie preliminara cu potentialul ocupant al unui loc sau cu apartinatori ai acestor persoane. Este consultata fisa medicala a persoanelor care urmeaza sa fie rezidenti in stabiliment.
Stabilimentul dispune de spatii pentru socializare, sala de mese, posibilitatea de servire a mesei si la patul persoanelor cu deficiente motrii avansate, fiecare camera sispune de sistem de semnalizare a personalului medical si auxiliar in caz de nevoie, cablu tv, internet wireless.

ACTIVITATI
Stresul cotidian, activitatile casnice care isi pun o amprenta din ce in ce mai vizibila asupra fizicului si psihicului celor dragi ( gatit, spalat, calcat , curatenie ) sunt preluate de personalul nostru lasandu-i pe clientii nostri sa se bucure de facilitatile stabilimentului:
-biblioteca;
-videoteca;
-camere de socializare;
-camere de recreere – carti, tabe, sa, rummy;
-si de gradina de 2000mp unde se pot recrea si reoxigena zilnic stabilimentul fiind situat intr-o zona fara trafic intern, nepoluata.

Hartă

DJ222, Mihail Kogalniceanu, ConstantaPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Constanta

vezi toate căminele