4/18 fotografii

vezi toate

Descriere

Am pornit la drum în urmă cu 20 de ani, și de la început ne-am dorit să aducem ceva în plus în industria ospitalității din România. Pe măsură ce am căpătat experiență, am învățat din greșeli și ne-am conturat din ce în ce mai bine imaginea locului în care vrem să ajungem.

Nu a fost simplu, a fost un drum lung și întortocheat cu puține persoane care ne-au rămas alături chiar de la început. Și aceste persoane sunt părinții noștri, care au găsit întotdeauna o vorbă bună de încurajare, un sfat din experiențele lor și chiar…doar o masă caldă când ne copleșeau grijile.

Am reușit în industrie cu ei alături și pe parcurs i-am urmărit cum au îmbătrânit. Cum nevoile lor au devenit mai speciale și problemele de sănătate mai delicate, ne-am dat seama că nu le putem oferi atenția pe care o merită. Cel puțin nu 100%, în fiecare zi, de dimineață până seara. Pasul următor ne-a venit complet natural, într-o vacanță liniștită cu familia.

Stăteam pe malul mării la un pahar de vin și am avut acel moment de AHA! Moment în care ne-am amintit cum în fiecare vară veneam cu părinții la mare, și cum era punctul culminant al vacanței noastre. Pentru noi era ocazia să fim independenți și să ne rupem de ei, pentru ei era momentul de relaxare.

Ne-am dat seama că malul mării e locul perfect în care să construim un centru rezidențial pentru seniori. Să recreăm atmosfera din vacanțele de vară, să o prelungim și să le oferim părinților noștri un loc perfect la bătrânețe. Unde să fie îngrijiți 24 din 24 de ore, să fie relaxați în siguranță și confort.

Servicii

Golden Age oferă 34 de locuri în camere de 2 sau 3 persoane. Fiecare cameră are baie proprie și este echipată cu mobilier modern, TV LED, frigider, aer condiționat.

Ferestrele sunt mari și luminoase iar atmosfera este una caldă, de acasă.

Spălătoria și curățătoria sunt separate, cu acces nelimitat.

Rezidenții au acces la terasă exterioară tot timpul anului, iar în anotimpurile reci își pot petrece timpul în living sau în bibliotecă. Punem la dispoziție volume de cărți interesante și în camera de zi. Vom avea evenimente tematice, zile de naștere, aniversări.

Îi vizitați pe cei dragi în orice moment, petreceți cu ei timp de calitate și vă simțiți ca în concediu. De restul ne ocupăm noi.

Terasă:

Terasa este complet mobilată cu mese și scaune, rezidenții având posibilitatea să se recreeze în aerul curat de la mare, cu o priveliște pe măsură.

Living:

Livingul este mobilat cu fotolii, mese și scaune, conceput special pentru momente de relaxare. Loc de servit masa Locul de servit masa este foarte spațios și luminos, având o capacitate de 85 de persoane. Veți putea, ca vizitatori, să luați masa împreună cu cei dragi.

Bucătărie:

Accesul la bucătărie este permis doar angajaților. Ne vom ocupa de toate nevoile alimentare ale rezidenților, oferind 3 mese pe zi și 2 gustări. Rezidenții vor avea camera echipată cu frigider, astfel încât să aibă oricând la îndemână un suc rece sau un snack.

Spălătorie și curățătorie:

Accesul la spălătorie și curățătorie este permis doar angajaților. Vom avea grijă ca rezidenții să aibă în permanență haine curate, precum și așternuturi, prosoape, și altele.

Bibliotecă:

Avem o bibliotecă cu sute de cărți pe care le punem la dispoziția rezidenților noștri.

Locuri de parcare.

Hartă

Str. Aleea Studențească, Nr. 10, Costinești, ConstanțaPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Constanța

vezi toate căminele