4/13 fotografii

vezi toate

Descriere

Cu o experienta de patru ani in ingrijirea pacientilor cu Alzheimer, caminul de batrani va ofera un standard inalt de ingrijire a persoanelor cu aceasta boala si nu numai. In incercarea de a crea un ambient cat mai familiar si placut, am reusit sa scotem toate aspectele care ar face o legaura cu institutiile de spitalizare romanesti, astfel boala avansand intr-un mod diferit.

Este de stiut ca modul de avansare a bolii este imprevizibil, previzibil fiind doar un singur lucru: stresul pentru pacient duce la o evolutie mai rapida a bolii. Ingrijirea varstnicului este foarte importanta pentru a avea un grad cat mai inalt de reusita in adaptarea pacientului si trecerea peste problemele ridicate de aceasta boala incurabila. Prin experienta acumulata, am inteles ca este foarte greu pentru cei care se confrunta cu aceasta boala , dar este si mai greu pentru cei care sufera de ea.

Inexistenta unui tratament de vindecare, ingreuneaza modul de ingrijire al unui batran bolnav de alzheimer, astfel, avem un personal atent selectionat si instruit care sa creeze un mediu prietenos, si impreuna cu tratamentul sa reduca ritmul de progresie a bolii, astfel imbunatatind atat viata pacientului cat si a familiei.

Servicii

SERVICII:
-Asistenta 24/24;
-Servicii de intretinere ( frizerie, coafor, manichiura, pedichiura, barbierit);
-Ingrijire corporala si menaj zilnic ( ori de cate ori este nevoie) ;
-Servicii religioase;
-Cazare in camere cu 1,2,3,4,5 paturi;
-Terapie cu animale;
-Terapie ocupationala;
-Alimentatie: 3 mese principale si gustari;
-Alimentatie speciala pentru persoanele cu regim;
-Administrarea hranei la persoanele cu stadii avansate de boala si la cei nedeplasabili;
-Vizite medic generalist;
-Administrarea medicatiei de catre persoane specializate;
-Organizarea de mese festive;
-Excursii organizate;
-Contra cost: analize medicale cu recoltare la sediu, consultatii medici de specialitate, sedinte de masaj si reflexoterapie.

Hartă

Str Costache Radu, Nr. 13b, Pipera-voluntari, IlfovPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Ilfov

vezi toate căminele