4/26 fotografii

vezi toate

Descriere

Obiectivul nostru:
Punem pe primul loc intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice a oricarei persoane ce apeleaza la serviciile noastre. Va oferim un mediu intim, curat, protejat, cu ajutor de specialitate si multa sustinere morala.
Unic in Romania:
Plecam de la crearea unei atmosfere diferite. In centrul nostru, atmosfera este mai degraba specifica unui hotel, decat unui camin de batrani. Aceste camere de hotel sunt echipate cu TV/LCD, televiziune prin cablu, aer conditionat si sistem de incalzire prin termostat. In plus, atat in spatiile publice cat si in camere oferim wi-fi gratuit, pentru a tine mai usor legatura cu cei dragi.
-Conexiune internet WI-FI gratuita;
-Televiziune prin cablu;
-Aer Conditionat;
-Terase generoase;
-Spatii verzi.

Servicii

Standard inalt, de 4****
Pacientii clinicii noastre beneficiaza de conditii absolut deosebite: cazare la standard hotelier de 4**** in camere de hotel cu baie individuala. Toate camere sunt echipate cu patutri medicale speciale, LCD, aer conditionat, televiziune prin cablu, frigider, WI-FI, safe electronic, etc.
Servicii de supraveghere, asistenta medicala permanenta (24/24 ore), meniu de hotel variat si atent pregatit; recuperare psiho-sociala, kinetoterapie, terapia durerii; ajutor pentru igiena si ingrijire corporala si deplasare.
Alte servicii de monitorizare a starii de sanatate si coordonare; servicii de recuperare in ambulatoriu, etc.
Atmosfera in clinica noastra este specifica unui hotel si NU unui camin de batrani…
Egregora este o clinica de execelnta geriatrica -unica in Romania, un altfel de camin de batrani si de ingrijire a persoanelor varstnice. Este o clinica ce functioneaza cu si un centru de recuperare, detinand departamente de fizioterapie si kinetoterapie pentru stari post operatorii, AVC, dementa, Alzhermer, Parkinson, zona paliativa, etc., formate din medici cu renume care au la dispozitie dotari de ultima generatie si personal calificat.
Oferim servicii diverse de cazare pe termen lung, recuperare si ambulatoriu. Imbunatatim cu adevarat calitatea vietii pacientilor nostri prin programe intense ce urmaresc imbunatatirea conditiei medicale, schimbarea si dobandirea de rezultate fizice si psihice a oricarei persoane ce apeleaza la serviciile Egregora.
Va oferim cu adevarat un mediu intim, curat, protejat, cu ajutor de specialitate si multa sustinere morala.
Vom lucra alaturi de parintii dumneavoastra pentru a identifica cele mai bune tratamente, pentru imbunatatirea starii de sanatate si viata.
Alimentatie: Mese de tip hotelier
-Trei mese principale;
-Doua mese secundare/ gustari;
-Disponibilitate zilnica pentru patru tipuri de meniuri de tip hotelier, pregatite de catre bucatarii nostril, functie de afectiuni.
Servicii Speciale*:


-Paturi medicale speciale si mobilier medical geriatric;
-Creme si tratamente antiescariene si orice este necesar inclusiv branule, perfuzii, EKG, injectii IM si IV, etc.
-Sonde urinare;
-Catetere urinare;
-Examene clinice;
-Administrarea medicatiei;
-Recoltari analize si investigatii;
-Diverse consultatii.
Evaluari:
-Neurologice;
-Echilibrului stadic si dinamic;
-Starii nutritionale MNA;
-Activitati ale vietii cotidiene ADL;
-Activitati cu instrumentar IADL;
-Mini test pentru examinarea starii mentale MMSE;
-Consult geronto – psihologic.
Alte Servicii:
-Coafor pentru doamne;
-Frizerie pentru domni;
-Manichiura/Pedichiura.
Activitati:
-Geriatrie;
-Memory Care;
-Recuperare si activitati psiho-sociale;
-Kinetoterapie si terapia durerii;
-Fizioterapie;
-Recuperare;
-Centru de ingrijire.Dotari:
-Sistem PC public;
-Internet wireless gratuit;
-Servicii de coafor si frizerie;
-Personal medical disponibil permanent, instruit pentru acordarea primului ajutor.

Hartă

Str. Dimitrie Cantemir Nr. 7, Pipera, IlfovPăreri

Adaugă părerea taO noua sansa

Părere trimisă de către Crisan Adrian pe data 16.03.2023. Perioada asociată Martie 2023.


Niciodata nu este usor sa stai departe de cei pe care ii iubesti. Este un pas greu dar uneori atat de necesar. E un nou inceput si pentru cel ingrijit si pentru cel care ingrijeste. Mama mea este acole de aproape un an. Zambeste, glumeste, zile mai bune, sau mai putin bune cauzate de nenumarate afectiuni. Dar ceea ce este cu adevarat important este ca se simte ocrotita, ingrijita, iar eu stiu ca este in siguranta. Am trecut prin mari intrebari, stari, emotii, dar acum sunt linistit. Ceea ce toti oamenii de la Egregora ii daruiesc zi de zi mamei mele, eu nu as fi putut sa ii ofer....grija permanenta, empatia, priceperea lor, rabdarea, profesionalismul , si ceea ce a simtit mama...apropierea lor de oameni. Simti ca fac si stiu ce fac...siguranta, incredere, prietenie, zambet...
Multumesc Egregora!

Alte cămine din județul Ilfov

vezi toate căminele