4/7 fotografii

vezi toate

Descriere

Rezidenţa History se situează la 40 de km de Tg.-Mureş, conceput într-un mediu natural de vis, îmbinând stilul retro cu armonia designului pretenţios, ideal pentru echilibrul psihic şi sufletesc al vârstnicilor.
Amplasamentul se află în apropierea râului Niraj, mai exact la Câmpul-Cetăţii, unde apa curată lasă în urma sa munţii vulcanici Gurghiu şi ajunge într-o zonă mai domoale, de vale. Natura diversificată joacă un rol important în relaxarea sufletului privitor, culminând prin dealuri dens împădurite.
Zece camere cu câte 2 paturi (sau cu 1 pat) stau la dispoziţia acelora care vor să devină locuitorii acestei rezidenţe. Căsuţele alăturate se înşiră într-o formă de potcoavă, fiecare având câte o terasă cu vederea spre parcul interior. Camerele au în structura lor câte o baie unde facilităţile moderne se îmbină cu elemente decorative antice. Amenajarea interiorului a fost făcută cu o minuţiozitate de excepţie, punându-se accent pe comfort şi calitate. Astfel, atât saltelele cât şi lenjeria de pat au fost confecţionate din materiale fine şi naturale pentru a garanta un somn relaxant. Interiorul camerelor redau o senzaţie de început de secol XX.: paturi, scaune, măsuţe din fier forjat, mobilă în stil antic, tablouri şi multe fotografii vechi.
Din punct de vedere architectural, echilibrul dintre spaţiu, formă şi culoare capătă o importanţă deosebită într-un cadru rustic care însă nu neglijează soluţiile moderne. Construcţia caselor fiind realizată pe un singur nivel, accesul nu este îngreunat de scări. Pentru servirea meselor dispunem de un restaurant stilat şi spaţios cu atmosferă retro dar cu o bucătărie utilată ultramodern, conform standardelor de calitate.
“Eşti ceea ce mănânci” zice un proverb vechi, aşadar bucatele bune te ţin, te readuc şi fac reclamă locului. Ne străduim să satisfacem şi cele mai rafinate exigenţe ale clienţilor noştri. Calitatea şi prospeţimea ingredientelor este garantată de personalul select şi atent al locaţiei.
Cameră de zi, bibliotecă, saună, sală de sport, loc amenajat pentru grill completează facilităţile deja enumerate.
Vizitaţi-ne şi nu veţi regreta! O să vedeţi un amplasament care îşi merită pe deplin cele 4 stele. Suntem printre acei puţini care cred că pozele şi descrierea nu pot să redea frumuseţea şi armonia realităţii.

Servicii

Pachetul de bază are următoarele servicii incluse:-cazarea în case cu 2 paturi sau 3 paturi,fiind clasificate la 4 stele;-asigurăm lenjerie de pat, confecţionată din materiale fine şi naturale cu schimb săptămânal (sau după nevoie);-servicii zilnice de curăţenie;-servicii de spălătorie pentru rezidenţi;-acces internet şi televizor (în fiecare cameră);-asigurarea serviciilor de curierat şi corespondenţă;-servicii de masă: trei mese principale pe zi cu mai multe feluri de mâncăruri calde şi două gustări în restaurantul rezidenţei. În cazul unei boli acute servirea mesei se va face, provizoriu, în cameră. La întocmirea meniurilor luăm în considerare dispoziţiile medicului de familie. ---În caz de nevoie onorăm şi cerinţele vegetariene;-îngrijirea şi servirea rezidentului în cameră, pe o durată de 30 zile în cazul unei boli acute;-vizita bilunară al medicului de familie şi câte o examinare lunară de către un medic specialist (cu examene de medicină internă);-servicii de masaj cu frecvenţă lunară;-supraveghere permanentă de 24 de ore;-apelarea serviciilor de ambulanţă în caz de urgenţă, înştiinţarea rudelor sau a persoanelor numite în contract;-organizarea activităţilor zilnice: exerciţii fizice conform stării de sănătate al clientului, bibiliotecă, activităţi de socializare (diferite jocuri cu --cărţi, şah, backgammon). Organizarea activităţilor în aer liber, de exemplu: grădinărit-activităţi religioase: organizarea de întâlniri cu caracter religios sau participarea la slujbe în bisericile din apropiere (la Câmpul-Cetăţii sau la Sovata);-folosirea saunei, bilunar, conform stării de sănătate al clientului şi cu acordul medicului de familie;-organizarea periodică a unor expoziţii de pictură, fotografii sau serate muzicale;-sărbătorirea comună a evenimentelor importante precum: zile de naştere, zile onomastice, paşte, crăciun etc.-Serviciile cu plată sunt următoarele:-apelurile telefonice exterioare;-prezentările şi expoziţiile care nu figurează în pachetul de bază;-organizarea evenimentelor culturale precum: teatru, operă, expoziţii;-serviciile de coafor/frizer, manichiură, pedichiură şi alte servicii ce ţin de igiena personală şi care necesită o programare prealabilă;-examenele medicale specifice, prescrise de către medicul de familie;-îngrijirea şi servirea în cameră al clientului imobilizat la pat în cazul în care boala depăşeşte 30 de zile;-serviciile suplimentare de masaj şi cele de reabilitare;-serviciile suplimentare de saună în cazul recomandării medicului de familie;-organizarea de excursii interne şi internaţionale (se au în vedere şi excursiile din zonă cu trăsura, cu sania, precum şi excursiile către obiectivele turistice);-organizarea oricărei activităţi cerute de client.

Hartă

Str. Principala Nr. 137/b, Campul Cetatii, MuresPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Mures

vezi toate căminele