4/8 fotografii

vezi toate

Descriere

Psihosan, locul unde batranetea devine mai placuta si mai usoara.

Centrul de ingrijire si recuperare Psihosan reprezinta un concept medical ce vine in sprijinul celor varstnici, sau pur si simplu se adreseaza celor care doresc odihna, relaxare si intimidate.

Batranetea trebuie sa fie primita asa cum vine ea, intr-un mod natural, cautand permanent solutii pentru a depasi greutatile pe care le aduce.

Centrul de ingrijire si recuperare PSIHOSAN are aceste solutii. Ne dorim o crestere a nivelului de trai si a calitatii vietii la varsta a treia, prin asigurarea unui confort familial si medical la cele mai bune standarde.

Complexul PSIHOSAN se intinde pe 4300 de metri patrati si are un parc de peste 2000 de metri patrati. Centrul de ingrijire si recuperare PSIHOSAN este dotat cu 22 de camere cu doua paturi si 2 apartamente de lux, avand toate dotarile de clasa superioara.

Toate camerele au aer conditionat, incalzire centrala, telefon, internet, televiziune prin cablu, frigider, si baie proprie.

interg complexul detine o parcare cu 25 de locuri.

Oaspetii si pacientii nostrii au la dipozitie o piscina acoperita, hidromasaj si sauna; sala de sport; sala de masaj; bucatarie proprie si sala de mese;

Pentru relaxare, sta la dispozitia tuturor camera botanica; sala destinata lecturilor, terapiilor ocupationale, psihoterapiei si altele.

Servicii

Facilităţi:
-Îngrijire şi cazare permanentă sau temporară de lux
-22 de garsoniere, dotate cu aer condiţionat, încălzire centrală, telefon, internet, televiziune prin cablu, frigider, televizor şi baie proprie
-Sală de mese cu bucătărie proprie
-Sală de gimnastică
-Piscina, jacuzi, hidromasaj, saună, cameră de masaj
-Cameră botanică
-Sală destinată lecturii, terapiilor ocupaţionale, psihoterapiei si kinetoterapie
-Servicii de supraveghere permanentă
-Servicii medicale de înalt nivel

Hartă

Strada Bercului, Nr. 204, Ungheni, MuresPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Mures

vezi toate căminele