4/9 fotografii

vezi toate

Descriere

Situat în Tunari, județul Ilfov, «Raiul Bunicilor» este cel mai primitor cămin de bătrâni privat din zona București-Ilfov, datorită personalului amabil, a oamenilor care locuiesc aici și a facilităților puse la dispoziție.

Astăzi, părinții sau bunicii care au nevoie de îngrijire 24 de ore din 24 se orientează spre căminele de bătrâni private, pentru că aici toată lumea este interesată ca lucrurile să funcționeze bine și toți, de la infirmieri, bucătari și asistenți, până la bătrânii care locuiesc în cămin, vor ca buna dispoziție să prevaleze stărilor neplăcute cauzate de șubrezirea sănătății, specifică vârstei a treia. Cu o vorbă bună și un zâmbet cald vindeci și cea mai grea boală. Cu singurătatea condamni la moarte un om sănătos.

Nu sunt foarte multe case de bătrâni deschise în București-Ilfov în 2017. Astfel, la «Raiul Bunicilor» totul este nou, curat și există foarte mult spațiu. Camerele sunt luminoase, răcoroase pe timp de vară și călduroase pe timp de iarnă, mâncarea caldă este servită de trei ori pe zi, paza și asistența medicală sunt asigurate 24 de ore din 24.

Bunicii noștri au nevoie de o casă de bătrâni unde să se simtă bine, să fie veseli și să aibă tot timpul sentimentul de apartenență. Așa este «Raiul Bunicilor»! Un loc unde trăiești zi de zi pentru că te simți bine, nu pentru că ești nevoit.

Vârstnicii de aici au ales «Raiul Bunicilor» pentru că întâi au putut vizita și le-a plăcut cum arată casa de bătrâni, ce este situată pe Strada Câmpului 23 în comuna Tunari, Ilfov, la numai câțiva kilometri de București.

Cămine de bătrâni private există mai multe în zona București – Ilfov, dar cel mai primitor este «Raiul Bunicilor». De ce?

» Pentru că nouă ne pasă!

» Pentru că suntem o familie!

» Pentru că aici ne-am aduce și rudele.

» Pentru că aici trăim și ne place să trăim cu zâmbetul pe buze!

» Pentru că fericirea din inimile bunicilor de care avem grijă, contează mai mult decât fericirea noastră!

Vă așteptăm să vizitați casa de bătrâni «Raiul Bunicilor». Veți constata că definiția pentru «azil de bătrâni» s-a schimbat! Vorbim despre o locație modernă, o casă adevărată, construită conform criteriilor zilelor noastre. Trăim în Uniunea Europeană, în secolul XXI. Iar standardele sunt:

1) condiții moderne

2) tratamente de ultimă generație

3) motivarea bunicilor care apelează la serviciile noastre

Hartă

str. Campului nr.23, Tunari, IlfovPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Ilfov

vezi toate căminele