4/6 fotografii

vezi toate

Descriere

Caminul de batrani Paradisul ROA este situat la poalele muntilor Fagaras, pe malul raului Avrig, la aproximativ 25 km de sibiu si 20 km de cel mai cunoscut drum din Romania, Transfagarasan. Fiind adapostit de munti, beneficiaza de ozonul si aerul specific zonei montane si de aroma padurilor care o inconjoara.

Ozonul este cel mai curat oxidant şi dezinfectant. Terapia cu ozon este cunoscuta pentru minunatele ei efecte de incetinire a imbatranirii, de remodelare a corpului, dar mai ales, de vindecare a numeroase boli. Acesta poate distruge majoritatea bacteriilor şi viruşilor din apa şi din aer. La munte, ozonul are un rol determinant in purificarea aerului distrugind virusii, sporii si bacteriile din atmosfera. Acesta a fost unul din motivele pentru care am ales aceasta locatie pentru a construi Caminul de batrani Paradisul ROA.

Servicii

Servicii generale
Caminul de batrani Paradisul ROA se doreste a fi o a doua casa pentru cei ce ne trec pragul, de accea, incercam prin serviciile puse la dispozitie sa intregim conforul acestora:
-asistenta si ingrijire permanenta prin personal calificat, respectiv: asistente medicale, infirmiere, personal de serviciu
-servicii spalatorie, calcatorie, uscatorie

Servicii medicale incluse
Sanatatea este cel mai important lucru, de aceea personalul medical sta la dispozitia clientilor oferind urmatoarele:
- consult medical asigurat de medic medicina generala ori de cate ori este nevoie
- administrare tratament oral si injectabil
- aplicarea de creme protectoare si pansament
- asigurarea primului ajutor si a serviciului de ambulanta in caz de nevoie

Servicii la cerere
Fiecare persoana are propriile nevoi si placeri, iar la Complexul Paradisul ROA asiguram la cerere (contra cost) urmatoarele:
- servicii de frizerie, coafura, infrumusetare
- servicii de manichiura si pedichiura
- sedinte de masaj, kinetoterapie, reflexoterapie

Vile in caminul de batrani Paradisul ROA
Complexul de 10 vile se doreste a deveni o a doua casa pentru cei ce ii trec pragul, clientii beneficiind de conditii de locuit deosebite.
Fiecare vila este compusa din living spatios dotat cu televizor si minibucatarie, o camera si o baie la parter, iar la etaj sunt disponibile 2 camere cu 1 sau 2 paturi si baie proprie pentru fiecare.

Intregul complex dispune de 3 centrale termice pe lemne, vilele beneficiind apa calda si caldura non-stop.

ACTIVITATI
Divertisment periodic
Serile de divertisment sunt dedicate invitatilor din domeniul artistic oferind minispectacole de muzica usoara, muzica populara, dansuri si pastile de umor.

Memorabile se doresc a fi serile dedicate jocurilor de societate (carti, rummy, table, sah) in care organizam concursuri cu hazlii.

Excursii de o zi
Pentru "a mai iesi din casa" punem la dispozitia clientilor microbuz pentru excursii gratuite.
Cateva ore petrecute la Sibiu in frumosul oras medieval Transilvanean, Capitala Culturala Europeana in 2007 pot fi folosite pentru promenada, la cumparaturi sau pentru o cafea "pe strasse".

In functie de solicitari organizam de asemenea excursii la Muzeul Satului Sibiu, Manastirea Cozia, Manastirea Sambata, Balea Lac etc.

Minisejur de sezon
Pe timpul verii in pensiunea ROA din Ocna Sibiului ("Litoralul Ardealului", staţiunea turistică permanentă, dispune de numeroase lacuri saline, unele dintre ele declarate monumente ale naturii) sau pensiunea ROA din Paltinis (statiune montana din Muntii Cindrel destinata sporturilor de iarnă sau plimbărilor prin rezervaţia Iezerele Cindrelului la faimoasele lacuri glaciare) sunt mereu camere dedicate clientilor din Paradisul ROA, acestia beneficiind de servicii de cazare, masa si transport gratuite pe perioada minisejururilor.

Hartă

Valea Avrigului, Avrig, SibiuPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Sibiu

vezi toate căminele