4/10 fotografii

vezi toate

Descriere

Caminul de batrani se afla intr-o casa traditionala din Marginimea Sibiului, care ne aminteste de casa copilariei. Casa e conceputa si dotata pentru a oferi confort si siguranta rezidentilor, in conditii de cea mai buna calitate, intr-un mediu placut si familial.

Imobilul are o suprafata de 350 mp si se desfasoara pe doua nivele.

Curtea si gradina de 1500 de mp sunt o adevarata oaza de verdeata, astfel incat rezidentii isi petrec timpul intr-un mod placut si destins.

Caminul dispune de:

- 9 camere cu 25 de locuri de 3 sau 4 paturi;
- sala de servire a mesei;
- bucatarie;
- vestiare;
- spatiu administrativ;
- spalatorie;
- si altele.

Persoanele diagnosticate cu afectiuni psihice gen: dementa, dementa senila, Alzheimer, dementa mixta, etc, sunt evaluate de un medic specialist psihiatru si urmeaza tratamentul prescris de acesta, astfel incat comportamentul generat de aceasta boala sa fie tinut sub control si sa nu apara manifestari neplacute atat pentru pacient cat si pentru ceilalti rezidenti, evitandu-se astfel scene de violenta fizica si verbala.

In caminul nostru sunt binevenite si persoanele mai tinere (nu neaparat de varsta a-III-a), care, din cauza unor afectiuni grave nu se pot ingriji singure si necesita asistenta medicala generala si de specialitate permanenta precum si un program INDIVIDUAL DE RECUPERARE.

Rezidentii sunt repartizati in functie de varsta si de diagnostic, astfel incat afectiunile unui rezident sa nu perturbe linistea si buna dispozitie a altui rezident.

La internare se face o evaluare a starii fizice si psihice si se stabileste in ce categorie se incadreaza fiecare rezident.

Servicii

Oferim servicii de calitate, ne implicam mult in tot ceea ce facem pentru rezidentii nostri. Mentinem o legatura permanenta intre rezident si familia apartinatoare, fiind deschisi spre idei si sugestii noi, astfel incat cei ajunsi aici sa simta confortul si ambianta de acasa.

Serviciile de baza oferite sunt:

- cazare in camere cu 3 sau 4 paturi;
- ingrijire personala, igienizare si toaletare corporala zilnica;
- 3 mese principale si doua gustari;
- alimentatie speciala pentru persoanele cu regim;
- administrarea hranei la pat pt persoanele nedeplasabile;
- administrarea zilnica a medicatiei de catre persoane specializate;
- consult medical saptamanal;
- servicii de frizerie, coafura, manichiura, pedichiura;
- sevicii de spalatorie, uscatorie si calcat;
- acces la internet si TV;
- acces la zonele de relaxare si agrement;
- organizarea de mese festive si zile onomastice.

Serviciile speciale de care au nevoie unii dintre rezidentii nostri, pe langa asistenta si ingrijire permanenta, sunt realizate de personal calificat cu multa experienta: asistente medicale, infirmiere, medici de medicina generala – cu totii selectati pe principiul competentei si prin dovada implicarii emotionale in munca lor cu rezidentii.

Rezidentii nostri se bucura si de servicii religioase (impartasit, spovedit, etc…).

Medicamentele pentru afectiunile cronice si eventualele episoade acute sunt asigurate de apartinatori

Hartă

Str. XIII, Nr. 41 B, Localitatea Cristian, SibiuPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Sibiu

vezi toate căminele