4/9 fotografii

vezi toate

Descriere

''Ridurile ar trebui sa arate numai unde au fost zambete'' spunea Mark Twain despre batranete, iar noi incercam sa umplem golul format de riduri, cu zambete.

‘’Ajutorul persoanelor aflate in dificultate este o constanta a vietii comunitare in baza valorilor caritatii umane. Uitandu-ne la suferinta semenilor nu putem ramane fara actiune, fiind impinsi de un instinct launtric prin care ideile si gandurile noastre se materializeaza devenind ceea ce noi numim intrajutorare sociala.’’
In aceasta idee am decis sa cream o activitate prin Asociatia noastra care sa vina in ajutorul persoanelor aflate in suferinta si greutati, formand un spatiu prielnic in care putem sa preluam si sa ingirjim persone care trec prin perioade grele si au nevoie de sprijin.
Si asa prin Asociatia Manor s-a nascut ‘Manor Elderly Care House’ locul creat sa readuca zambetul pe fetele seniorilor nostri si ale apropiaiilor lor. Dorim sa ajutam pe cat de mult posibil pe cei care au nevoie de ajutorul nostru, incercam sa aducem fericire celor care sunt in cea mai dificila perioada a vietii. Am creat un centru complet unde putem sa ingrijim persoanele care doresc sa isi recupereze sau sa-si mentina starea de sanatate, unde putem sa oferim toata atentia, seriozitatea si dedicatia noastra pentru ceea ce facem. Centrul este format din personal cu experienta in asistarea si ingrijirea batranilor cu diferite probleme ca dementa senila, maladia Alzheimer, Parkinson sau persoane cu diferite tipuri de handicap. Crearea unui mediu familiar pentru rezidentii nostri este absolut necesar in procesul lor de recuperare, de aceea punem mare accent pe mediul care se formeaza in centrul nostru intre asistati si personal. Ca si locatie Centrul de ingrijire al Asociatie Manor se aflat la 15 km de centrul Bucurestiului in zona Pipera din localitatea Voluntari. In ideea in care va putem ajuta, speram sa ne vizitati sa ne cunoastem, si impreuna sa reusim sa facem macar o viata mai buna !"ASOCIATIA MANOR este un beneficiar al programului Google Ad Grants. Programul Google Ad Grants susține organizațiile nonprofit înregistrate, care împărtășesc filosofia Google cu privire la serviciile aduse comunității, pentru a ajuta lumea în domenii precum știința și tehnologia, educația, sănătatea publică la nivel mondial, mediul înconjurător, promovarea tinerilor și arta. Google Ad Grants este un program de publicitate în natură, care oferă publicitate gratuită online unor organizații nonprofit prin Google AdWords."

Servicii

Dorim sa venim in intampinarea nevoilor dvs. cu o lista cat mai completa de facilitati prin care noi sa reusim sa cream un mediu complet unde rezidentii centrului Manor sa primeasca ingrijirea de care au atata nevoie. De asemenea incercam sa completam nevoile rezidentilor nostri oferidu-le o gama larga de facilitati in centrul nostru dar nu numai, iar in cazul in care aveti nevoie de ceva diferit ne vom adapta la nevoile dvs. creindu-va mediul potrivit in care veti putea sa va refaceti starea de sanatate .

Facilitatile camerei:
-Camere spatioase
-Camerele sunt dotate cu TV
-Balcoane private
-Grup sanitar in camera
-Noptiere individuale
-Facilitati de curatenie in camera zilnic sau la nevoie
-Aer conditionat reglabil
-Fara deranjament fonic
-Incalzire pe timpul iernii
-Sonerie
-Curatirea, aerisirea si odorizarea incaperilor

Facilitatile centrului:
-Zona recreere dotata cu TV+DVD
-Zona activitati ocupationale
-Zona activitati fizice
-Living la etaj pentru persoanele cu probleme de locomotie
-Bucatarie proprie + sala de mese
-Lift pentru persoane cu probleme de locomotie
-Curte spatioasa dotata cu bancute si zone de relaxare
-Zona de relaxare dispune de pomi fructiferi + ornament
-Aer conditionat reglabil

Facilitatile asistatiilor:
-Supraveghere permanenta
-3 mese /zi + gustari intre mese
-Supraveghere medicala de baza
-Administrarea tratamentului
-Monitorizarea starii de sanatate
-Medic generalist saptamanal
-Igiena corporala
-Igienizarea camerelor
-Coafor/Frizerie
-Manichiura/Pedichiura
-Room service complet
-Recoltare analize + transport laborator analize

Facilitatile suplimentare la cerere:
-FACILITATI IN COLABORARE CU PARTENERI (se achita)
-Medicina pe specialitati
-Masaj relaxare
-Fizioterapie/Reflexoterapie
-Terapii complementare(Bowen)
-Servicii coafor,frizerie,manichiura
-Pedichiura,cosmetica
-Ziare si reviste zilnic
-Servicii religioase
-Excursii organizate (la cerere pentru grup minim 6 persoane)

Hartă

Str. Frasari, Nr. 20, Pipera-Voluntari, IlfovPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Ilfov

vezi toate căminele