4/4 fotografii

Descriere

Ne-am transformat casa cu scopul de a crea un loc primitor, cu o ambianță familială, ca să putem oferi cele mai bune condiții celor dragi ai tăi, care au nevoie de îngrijire şi supraveghere.

Mai multe detalii despre cum arată?

Ne-am dori ca celor care locuiesc la noi să le fie acordat tot comfortul, iar pentru asta am încercat să aranjăm camerele ca ele să creeze o ambianță cât mai familială. Fiecare cameră dispune de o baie modernă, frumos amenajată, pregătită special pentru a facilita accesul la duş a persoanelor vârstnice. Cei care doresc să socializeze, au la dispoziție un living spațios, dotat şi cu televizor, unde se pot întâlni şi pot discuta unii cu alții. Bucătăria noastră modernă şi dotată este gata ca să poată fi pregătite în ea cele mai bune mâncăruri pentru pacienții noştri.

Ce puteți spune despre mâncare?

Pacienții noştri vor primi în fiecare zi mâncare proaspăt gătită. Avem o bucătăreasă foarte pricepută, care va pregăti în fiecare zi mâncare proaspătă, bună şi hrănitoare în bucătăria noastră dotată cu aparate moderne.

Cum este zona?

Casa este aşezată într-o zonă mai liniştită a satului, are în jurul ei o grădină mare, iar cei care doresc, pot să se aşeze întimpul verii la umbră, pe terasă, pot să se plimbe sau să se aşeze pe băncuțele din grădină... Casa a fost transformată dintr-o casă familială, iar majoritatea celor care ne ocupăm acum de bunul mers al lucrurilor pe-aici, facem parte din aceeaşi familie. Scopul nostru este ca să asigurăm un climat cald, prietenos, în care acele persoane vârstnice care au nevoie de îngrijire şi ajutor, să găsească un loc în care se simt în siguranță şi se simt iubiți.

Servicii

Ce oferim:

- Camere cu 1, 2 și 3 paturi;
- Asistentă medicală;
- 3 mese pe zi și gustări;
- Televizor in cameră;
- Baie proprie;
- Igiena generală;
- Internet;
- Servicii de spălătorie, uscătorie;
- Mese festive de sărbători;
- Supraveghere 24 ore;
- Personalul nostru comunică in doua limbi.

Hartă

Campenița Nr. 125, Campenița, MureșPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Mureș

vezi toate căminele