3/3 fotografii

Descriere

Societatea Căminul de bătrâni Paradisul Bunicilor S.R.L., prin Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice este locul unde persoanele vârstnice pot socializa și îmbunătăți calitatea vieții.

Sediul centrului este în municipiul Giurgiu, pe strada Negru Vodă, nr. 59, județul Giurgiu, la o distanță de 60 de minute/63 km via DN5 de București, și aproape de granița noastră de sud a țării cu Bulgaria, într-o zona liniștită, cu aer curat, amplasat în comunitate, astfel încât să permită accesul beneficiarilor la toate resursele şi facilităţile ei: sănătate, educaţie, muncă, petrecerea timpului liber, cultură, relaţii sociale. În apropiere exista căi de acces circulate de mijloace de transport public în comun în direcția unității noastre. Zona este conectată prin drumuri largi și infrastructură amplă, cu trafic ușor, piste de biciclete și alei pietonale.

Centrul Rezidențial este format dintr-o clădire în regim de P+ 2 Etaje, construită în anul 2000, ce poate fi comparată cu un hotel de lux, cu toate dotările la standarde europene (aparatură medicală, electrocasnică, electronică şi mobilier) și o curte amenajată pentru plimbări și activități în aer liber. Suprafața construită este de 700 m², iar suprafața totală a curții este de 3.000 m².

Combinația dintre serviciile de înaltă calitate, bunăstarea și satisfacerea cerințelor oaspeților, este principala prioritate a societății Căminul de bătrâni Paradisul Bunicilor S.R.L., prin Centrul Rezidențial!

Servicii

Serviciile oferite la solicitarea persoanei, familiei acesteia, reprezentantului legal sau a autorităţilor statului vizează:

1. cazare/găzduire în regim hotelier pe perioadă nedeterminată;
2. 3 mese / zi și doua gustări;
3. îngrijire social-medicală;
4. supraveghere;
5. asistenţă medicală;
6. consiliere de specialitate (psihologică, socială, juridică etc.), informare şi suport emoţional;
7. activităţi de socializare şi petrecerea timpului liber;
8. integrare/reintegrare familială şi socială;
9. terapii de recuperare fizică/ psihică/ mentală:
- terapie prin kinetoterapie;
- terapie prin masaj;
- terapie prin gimnastică medicală/stretching/yoga;
- terapie prin jacuzzi, hidromasaj;
- terapie ocupațională (bucătărie, computer, diverse activități gospodărești, activități cu voluntari);
- terapie de dezvoltare a autonomiei personale (educație perceptivă, igiena personală, autogospodărire).
10. vizite ale familiei;
11. spălarea, uscarea și călcarea hainelor și lenjeriei de pat;
12. curățenie;
13. asistență adecvată beneficiarului aflat în stare terminală și în caz de deces;
14. supraveghere video;
15. viaţă activă şi contacte sociale.

Centrul dispune de o sală spațioasă multifuncțională, dotată cu mobilier corespunzător (mese, scaune, canapea, fotolii, tv cu internet și telecomandă, dulapuri), care ţine loc de sală de mese, sală activităţi de recuperare, sală activităţi fizice, sală activităţi de terapie ocupațională, sală de integrare/reintegrare sociala, sală consiliere individuală sociala și psihologica, sală activități educative, sală activități recreative și socializare, un cabinet medical, un spatiu primire vizite și un spatiu cu cadă cu hidromasaj/jacuzzi.

Hartă

Str. Negru Vodă, Nr. 59, Giurgiu, GiurgiuPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Giurgiu

vezi toate căminele