4/6 fotografii

vezi toate

Descriere

Centrul Rezidential de Odihna, Tratament si Recuperare "Dr. Dorina Ion", se afla amplasat in cartierul Drumul Sarii din Bucuresti, str. Pictor Octav Bancila nr 34 A, intr-o vila moderna, recent construita, cu finisaje si dotari de ultima ora ce pot raspunde celor mai exigente cerinte.Asa cum reiese si din denumire, acest Centru este condus si administrat de un medic, cu mai multe specializari specifice activitatii de ingrijire medicala, nutritie corecta si preventie. Astfel, in cadrul Centrului nostru, rezidentii nu mai trebuie sa astepte vizita saptamanala a unui medic, acesta aflandu-se zilnic printre ei.

Servicii

Locatia dispune de numai 18 locuri in camere cu 3-4-5 paturi dotate cu mobilier nou, televiziune prin cablu si internet wireless in fiecare camera.Camera de zi generoasa si luminoasa este mobilata cu canapele, fotolii si televizor. Aici rezidentii nostri isi pot petrece timpul in mod placut si pot socializa cu prietenii si familia.Locatia dispune de cabinet medical unde medicul coordonator desfasoara zilnic consultatii medicale si discutii individuale cu rezidentii si familiile acestora.In zilele insorite si calde rezidentii pot petrece momente placute in gradina centrului si in balcoanele generoase ale camerelor.           

      Servicii:

evaluare clinica la internare si consult medical zilnic;asigurare personal medical – asistenta medicala si infirmiere permanent;ingrijire persoane varstnice;ingrijire bolnavi cronici;ingrijire persoane cu handicap locomotor;ingrijire bolnavi cu Alzheimer in faza usoara si medie, neagresivi;ingrijire postoperatorie pentru persoane cu deficit locomotor;recuperare medicala;recuperare neuromotorie;gimnastica medicala, kinetoterapie;consiliere psihologica si psihoterapie;asigurare prim ajutor si solicitatare serviciu de ambulanta la nevoie;tratamente medicale orale si injectabile conform recomandarii medicului;tratamente perfuzabile conform recomandarii medicului;ingrijire plagi si escare;igiena generala si personala ori de cate ori este nevoie;servicii de spalatorie permanent;manevre terapeutice pentru evitarea complicatiilor la bolnavii imobilizati.

  Alte servicii:

mese festive cu ocazia sarbatorilor, a zilelor de nastere si onomastice;consiliere duhovniceasca;plimbari in aer liber;primirea membrilor familiei si a prietenilor;terapii medicale alternative (bowen-terapie, masaj, acupunctura, presopunctura).

Hartă

Str. Ocatv Bancila Nr. 34a (drumul Sarii), Bucuresti, BucurestiPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Bucuresti

vezi toate căminele