4/17 fotografii

vezi toate

Descriere

„Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte”, spunea filozoful danez Soren Kierkegaard. Iata o afirmatie cu care suntem intru totul de acord pentru ca o viata de om trebuie pretuita. Bunica Ecaterina este locul in care ne-am dorit ca seniorii nostri sa gaseasca linistea si sa fie inconjurati de oameni calzi, care sa le ofere respectul, iubirea si atentia pe care le merita pe deplin. De asemenea, personalul nostru este format din medici de specialitate si din asistenti medicali, care va ofera servicii medicale la cele mai inalte standarde.

Caminul Bunica Ecaterina este acel camin cald si primitor, care ofera drept principala facilitate o asistenta medicala de specialitate, pentru persoanele care nu pot fi ingrijite la domiciliu sau in alte institutii. Personalul nostru medical este specializat pe ingrijirea persoanelor cu leziuni critice sau boli cronice si a celor care au nevoie de ingrijiri medicale,

Servicii

Servicii medicale 24/24
Echipa noastra este formata din oameni profesionisti (medici, asistenti medicali, kinetoterapeuti, psihologi, infirmiere), care va asigura asistenta si servicii medicale, de calitate, 24 de ore din 24. Mai mult decat atat, saptamanal, un medical specialist va efectua consultatii si controale medicale pentru fiecare persoana in parte.

Servicii speciale de ingrijire personala
Personalul nostru va sta la dispozitie, in permanenta, cu servicii de igiena si de frumusete. Deoarece stim ca aceste activitati de ingrijire personala fac parte din ritualul zilnic, al fiecarei persoane, colegii nostri dau dovada de un real profesionalism, ceea ce ajuta la crearea unui cadru familial pentru desfasurarea acestor activitati. Va oferim servicii de supraveghere, ingrijire corporala, iar la cererea voastra, puteti beneficia de servicii de ingrijire personala cum ar fi: coafura si frizerie, manichiura si pedichiura. Tot in cadrul acestor servicii se regasesc sedinte de masaj, kinetoterapie si reflexoterapie terapeutice, dar si exercitii de gimnastica recuperatorie, alaturi de un profesionist in domeniu.

Nutritie personalizata
Deoarece stim ca nutritia este un factor determinant in ceea ce priveste evolutia pozitiva a rezidentilor si a pacientilor, am conceput pentru seniorii nostri meniuri speciale, formate din ingrediente proaspete, dar si regimuri alimentare personalizate, in functie de nevoile fiecaruia, pe care le respectam cu strictete. In cadrul caminului nostru, alimentatia zilnica este una echilibrata si consta in 3 mese principale, dar si in cateva gustari, servite intre mese. Mancarea este pregatita, zilnic, de catre personalul calificat si este formata din preparate proaspete si diverse, gatite, bineinteles, in conditii de igiena maxima. In cazul persoanelor, cu o situatie mai deosebita, aflate in incapacitatea de a se deplasa, masa se va servi la pat.

Consiliere psihologica
Pentru noi este important sa asiguram sanatatea si bunastarea persoanelor in etate, care se afla sub ingrijirea noastra. De aceea, ori de cate ori va fi nevoie, avem pregatita o echipa formata din cei mai buni psihologi, care sunt aici pentru a sta de vorba cu voi. Serviciile psihologilor nostri va ajuta si va indruma pentru a identifica si elimina sursa suferintelor si a nelinistilor sufletesti.

Pe masura ce imbatranim, aceste activitati devin prea dificile sau prea scumpe pentru a le putea gestiona, cu succes, in continuare. Mai mult decat atat, specialistii au demonstrat ca rezidenta, intr-un camin de batrani, reduce simtitor nivelul de stres al varstnicului respectiv, si poate sa ii asigure un confort asemanator celui de acasa, mentinand totodata o calitate inalta a vietii, zi de zi.

Datorita profesionistilor nostri, va putem oferi urmatoarele beneficii:
- activitati recreative si sociale
- ingrijire medicala post-operatorie
- gama diversa de exercitii fizice
- traiul in comunitate si desfasurarea de activitati
- monitorizarea tratamentului medicamentos
- supravegherea activitatii de zi cu zi
- monitorizarea permanenta a nutriei
- monitorizarea starii de sanatate

Hartă

Strada Ioniţă Vornicul, Nr. 4, Bucuresti, BucurestiPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Bucuresti

vezi toate căminele