4/11 fotografii

vezi toate

Descriere

Centrul de asistenţă şi îngrijire “Sfânta Maria” este un centru de tip rezidential ce asigură îngrijire specializată, tratament specific diagnosticului şi recuperare motorie prin kinetoterapie pentru persoanele vârstnice şi alte persoane aflate în incapacitate de a se îngriji singure.

Centrul se află pe drumul național care duce spre Alexandria, la 15 km distanță faţă de Bucureşti, la numai 5 minute distanță faţă de Primărie şi de centrul orașului Mihailesti, Jud. Giurgiu, Str. Calea Bucureşti, nr 335.
Centrul dispune de curte proprie de aprox. 700 mp, amenajată cu alee şi gazon, plantaţii de arbuşti şi flori, mese şi scaune pentru activităţi în aer liber şi spaţiu pentru ergoterapie.
Amplasat în imediata apropiere de pădure şi apa, reprezentăm o oază de sănătate şi relaxare pentru cei ce au nevoie de ajutor!

Sprijinim permanent persoanele adulte ce se află în situaţie de dificultate (suferă de singuratate, prezintă depresie, demenţe mixte, vasculare, Alzheimer, Parkinson, diabet, AVC, fracturi, etc.) pentru:
• obţinerea şi păstrarea indepedenţei (prin recuperare socio-medicală);
• menţinerea demnităţii proprii (prin sprijin la satisfacerea nevoilor individuale);
• introducerea într-o comunitate benefică acestuia (afectivitate împărtăşită, ancorare în prezent şi implicarea în activităţi ocupaţionale diverse);
Asistăm familia aparţinătoare pentru a identifica cele mai bune decizii pentru persoana asistată în centrul nostru, împreună cu asigurarea consultanţei şi a suportului necesar în vederea:
• formării unei imagini de ansamblu privind situaţia socio-medicală a persoanei care are nevoie de ajutor (nevoile identificate şi măsurile necesare de implementat);
• obţinerii unui Certificat de handicap (furnizarea documentaţiei necesare, informare asupra drepturilor legale, asigurarea suportului necesar la momentul evaluărilor socio-medicale).

Asigurăm asistenţă medicală 24h din 24h cu personal calificat, iar infirmierele asigura confortul persoanelor de a-şi găsi liniștea în cadrul centrului nostru.

Personalul socio-medical vede în fiecare persoană care are nevoie de ajutor, un părinte, pe care îl îngrijește cu dăruire și profesionalism pentru a vedea pe chipul lui un zâmbet pe care îl împărtășește cu generozitate.
Ne dorim să fim o familie pentru cei care apelează la noi şi întreaga echipa de personal face tot posibilul să mențină armonia şi buna dispoziția în centru! Sănătatea şi confortul psiho-emoțional este tot ceea ce contează pentru noi!

Servicii

Evaluare clinică la internare şi consult medical
Asistenţă medicală 24h din 24h
Administrarea medicamentelor conform schemei de tratament specifice fiecărui rezident
Asigurare prim ajutor şi solicitare de ambulanţă la nevoie
Consiliere psihologică
Supraveghere permanentă
Asigurarea şi servirea mesei compusa din 3 mese principale şi 2 gustări, cât şi prepararea meniurilor pentru diverse afecţiuni (HTA,diabet zaharat etc.)
Servicii de spălătorie şi igienizare
Petreceri organizate cu prilejul sărbătorilor tradiţionale: Paşte, Crăciun, Anul Nou
Petreceri organizate cu prilejul sărbătoririi zilelor de naștere ale fiecărui rezident al centrului;
Achiziţionarea medicamentelor conform reţetelor eliberate de către medicul de familie sau medicul specialist, costul acestora fiind suportat de către rezident;
Posibilitatea vizitării rezidenţilor de către familie sau apropiaţi ori de câte ori doresc;
Kinetoterapie, gimnastică şi masaj de recuperare;
Frizerie, coafură, manichiură, pedichiură;

Hartă

Str. Calea Bucureşti nr. 335, Mihailesti, GiurgiuPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Giurgiu

vezi toate căminele