4/5 fotografii

vezi toate

Descriere

Misiunea nostra este :

Misiunea centrului este asigurarea unui climat apropiat de cel familial pentru persoanele adulte, in vederea mentinerii, recuperarii si dezvoltarii capacitatilor fizice, psihice si mentale individuale pentru depasirea unor situatii de dependenta si dizabilitate, in care persoana adulta se poate afla.

Dotari:

Camere cu unul, doua sau trei paturi . Fiecare camera are baie proprie, este ultilata si dotata corespunzator. Dispunem de sisteme de adaptare in functie de cerintele individuale ale fiecarui beneficiar.

Bucataria centrului, ultilata complet, va tine cont de propunerile si preferintele beneficiarilor, sub indrumarea medicului, punandu-se accent pe un stil de viata sanatos, folosind produse bio din gospodaria proprie.

În ceea ce priveşte condiţiile de petrecere a timpului liber precum si activitatile de terapie ocupationala, ergoterpie, artterapie, relaxare si recuperare , în centru exista spaţii adecvate pentru desfăşurarea activităţilor recreativ – culturale, respectiv cluburi dotate cu televizor, canapele, fotolii si materiale destinate recreerii, sali pentru activitati de terapie ocupationala, pentru dezvoltarea si consolidarea deprinderilor de viata independenta, de vizite si de socializare.

Centrul beneficiază de o curte interioara, gradina, spaţiu verde, bănci, spatiu special amenajat pentru socializare, vizite si petrecere a timpului in aer liber, acces la mijloace de comunicare cu membrii familiei si prieteni(telefon, internet, posta,etc).

Casuta lu Min este situata intr-o zona linistita, inconjurata de padure, ferita de agitatia si tumultul cotidian.

Servicii

-Evaluare initiala a nevoilor, evaluare periodica a nevoilor, plan de interventie, plan de ingrijire si asistenta si fisa de monitorizare a serviciilor oferite (conform standardelor) realizate de asistent social, medic si psiholog

-Servicii complete de ingrijire si asistenta non-stop,

- Asistenta medicala (asigurata de medic de familie generalist si medic psihiatru).

-Asistenta sociala (asigurata de asistent social principal)

-Asistenta psihologica (asigurata de psiholog clinician)

-Asistenta spirituala (asigurata de preotul din comunitate)-Hrana asigurata in sala de mese sau la pat, in cazul persoanelor imobilizate. Se va tine cont de recomandarile medicului, in cazul dietelor speciale.

- Curăţenia şi dezinfectarea zilnică a camerelor şi a băilor,lenjeria de pat schimbată şi spălata săptămânal, îmbrăcămintea igienizată periodic în funcţie de cerinţele individuale a fiecărui client.

-Toate dotarile si materialele sanitare si de ingrijire necesare: apa calda permanent, sapun, sampon, pasta de dinti, prosoape, etc

Hartă

Sat Bardesti , Str. Principala Nr. 24a, Sântana De Mureș, MuresPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Mures

vezi toate căminele