4/13 fotografii

vezi toate

Servicii

Pe masura inaintarii in varsta, ca urmare a unor grave invaliditati – sindromul de imobilizare, dementele, incontinentele, pierderea autonomiei si a capacitatii de autoservire la care se adauga factori sociali precum lipsa familiei sau imposibilitatea acesteia de a asigura supravegherea si ingrijirea varstnicului, apare cresterea solicitarilor pentru integrarea varstnicilor in camine de batrani.

Decizia este un act de mare raspundere si experienta ne arata ca mediul cel mai prielnic pentru varstnic ramane cadrul familial, acesta fiind si conceptul de baza al caminului nostru. Suntem o echipa formata din oameni cu suflet, invatati si educati pt a sti sa facem diferenta intre batranete si boala. Ne recomanda cei 5 ani de experienta, rabdarea, afectiunea, sustinerea morala, seriozitatea muncii inchinate cu respecte pt demnitatea varstnicului tuturor celor care ne-au trecut pragul si au fost fericitii beneficiari ai serviciilor noastre.

Asistenta varstnicului nu este numai medicala, deoarece implica si aspecte psiho-sociale care, cunoscute creeaza o perspectiva mai favorabila procesului de intelegere si ingrijire astfel ca serviciile noastre constau in:
-Terapii neagresive, blande – cautam si gasim timp pentru a va asculta pe indelete, chiar daca boala va face incoerent sau amnezic.
-Comfort fizic si psihic – cazare in camere curate, proaspat renovate, aerisite si igienizate constant, mobilate cu 1, 2, 3 sau 4 paturi.
-Consult geriatric saptamanal
-Fizioterapie
-Regimuri alimentare dietice, tonice, hiposodate, hipoglucidice cu preparate gustoase, pregatite in bucataria proprie astfel incat sa nu simtiti restrictia impusa de boala.
-Asistenta medicala minima, la nevoie solicitandu-se ambulanta prin serviciul 112.
-Recuperare neuromotorie.

Hartă

Str. Nicolae Balcescu 57A, Branesti, IlfovPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Ilfov

vezi toate căminele