4/8 fotografii

vezi toate

Descriere

Caminul de batrani Casa Maria Blanca reprezinta mai mult decat un camin dedicat persoanelor varstnice, reprezinta pentru noi o familie ce contribuie la stare de bine a persoanelor ce sunt gazduite in centrul nostru.

Casa Maria Blanca este amplasata intr-o zona linistita, avand in jur paduri si pasuni. Ne aflam in satul Pasarea din comuna Branesti, jud. Ilfov la aproximativ 15 km fata de Bucuresti.

Suntem o echipa formata din oameni cu suflet, invatati si educati pentru a sti sa facem diferenta intre batranete si boala. Atributele esentiale sunt: rabdarea, afectiunea, sustinerea morala, seriozitatea muncii inchinate cu respecte pentru demnitatea varstnicului tuturor celor care ne-au trecut pragul si au fost fericitii beneficiari ai serviciilor noastre.

Servicii

Casa Maria Blanca este locul unde batranii primesc ingrijire si se bucura de confortul dorit. Asigursm ingrijirea persoanelor varstnice sau in incapacitatea de a se ingriji singure si oferim activitati variate pentru sanatatea batranilor.

Prin activitatile desfasurate la caminul nostu de batrani dorim sa asiguram bunicilor posibilitatea de a se implica in activitati diverse, potrivite varstei si conditiei de sanatate. Folosind mintea si trupul se construieste baza unei batraneti active si fericite.

Hartă

Str. Nicolae Balcescu 57A, Sat Pasarea, Branesti, IlfovPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Ilfov

vezi toate căminele