Descriere

Cauti odihna? Asistenta medicala si de petrecere a timpului liber prin activitati recreative si de divertisment? Pensiunea varsta a treia "Casa Kassandra" prezinta imbinarea perfecta dintre ceea ce inseamna seriozitate medicala si confortul si linistea de acasa, fiind locul ideal nu numai pentru persoanele varstnice, ci si pentru persoanele singure aflate in cautarea unui loc in care sa se simta ca acasa.

Servicii

Casa Kassandra pune la dispoziție 60 de locuri astfel: 20 camere de 2 persoane, 10 camere individuale și 3 camere de 3 persoane. Camerele sunt dotate cu TV, Cablu Tv, Mobilier nou (pat+ husa protectie saltea, noptieră, birou, scaun, oglindă), încălzire centrală, frigider, internet.
Spațiul comun este format din gradină, foișor, terase, living-uri, saună, balcoane.

Servirea mesei:
Meniul zilnic este prestabilit, dar există și posibilitatea de a alege felurile de mâncare. În ambele situații meniul se realizează în funcție de diagnostic și este format din 5 mese pe zi, 3 principale și 2 gustări.

Viața socială:
Activitățile la care pot participa seniorii sunt pictura, meloterapia, activățile socioculturale, plimbările în zona turistică sau excursiile la mănăstire. În funcție de starea de sănătate, se oferă recuperare fizică, fizioterapie, masaj terapeutic, reflexoterapie.

Se organizează mese festive pentru toate sărbatorile și pentru aniversarea fiecărui senior în parte, coordonate de către conducerea pensiunii.

Nu exista program de vizită, aparținătorii sunt bineveniți în cadrul pensiunii la orice oră. Ei pot participa la toate activitățile pensiunii sau pot lua seniorii pentru activități în afara pensiunii.

Nu sunt permise animalele de companie.

Altele:
Frizerie, coafor, spalatorie lenjerii proprii, excursii, posibilitatea de vizualizare online cu persoanele dragi 24/24

Hartă

Traian Vuia, nr. 12, Busteni, PrahovaPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Prahova

vezi toate căminele