3/3 fotografii

Descriere

Casa Ilinca a fost conceputa din dorinta noastra de a oferi o solutie cat mai potrivita pentru ingrijirea persoanelor varstnice care nu mai pot sa se descurce singure, persoanelor bolnave, cu dizabilitati sau persoanelor care sunt dornice de socializare. Am conceput un ansamblu de convietuire unde experienta, devotamentul si grija personalului medical si socio-uman asigura confortul tuturor rezidentilor si linistea de care acestia au nevoie. Locul unde se afla Casa Ilinca este ideal pentru seniori. Ei vor fi foarte atent ingrijiti, personalul specializat se va ocupa in permanenta de intretinerea conditiei medicale, fizice, psihice si spirituale. Locatia este menita sa asigure linistea si confortul de care persoanele in etate au nevoie. Dotarea si amenajarea casei respecta standardele de calitate occidentale de care oricand poate beneficia un senior al familiei dumneavoastra. In Casa Ilinca toti cei dragi dumneavoastra vor avea parte de cazare, agrement, conditii deosebite de trai, supraveghere medicala si sociala permanenta, meniu zilnic sanatos, atent selectat, terapii ocupationale si activitati diverse atat in interiorul resedintei cat si afara, toate acestea in functie de gradul de dependenta al fiecarui beneficiar cat si de planul de interventie stabilit cu echipa medicala. In zilele de vara se pot relaxa in curte avand posibilitatea sa desfasoare activitati de gradinarit sau relaxandu-se  la aer curat.

Servicii

Casa Ilinca a fost conceputa si dotata ca un loc ce ofera un maxim de confort si de siguranta membrilor seniori ai familiei dumneavoastra. Conditiile de trai oferite sunt menite sa satisfaca cerintele impuse de un handicap fizic sau de afectiuni precum dementa sau cancerul.

Calitatea vietii rezidentilor este strans legata de conditiile zilnice de trai, de aceea mediul familial si ambianta placuta sunt menite sa va confere caldura unui camin si sentimentul de “ACASA”. Situati intr-o zona inconjurata de munti si padure si totusi aproape de oras, avem avantajul sa oferim rezidentilor conditiile unui trai curat si linistit si totusi neizolat. Modul de viata de care au parte la noi ii fereste de grijile specifice varstei dar nu-i priveaza de independenta de care au nevoie.
Locatia dispune de:

Camere de doua persoane dotate cu mobilier nou, dress-ing spatios, TV, sistem de incalzire, aer conditionat.
Camerele dispun de terase proprii. Geamurile au sistem de inchidere ce permite blocarea acestora, pentru deblocare fiind nevoie de cheie pe care doar personalul o poate manipula. Paturile au fost prevazute cu margini pentru ca persoanele cu afectiuni neurologice sa poata fi protejate eficient.
Camerele au baie proprie prevazuta cu toaleta, chiuveta, cabina de dus, scaun pentru dus, ultramodern finisate.
Loc de servit masa dotat cu mobilier si vesela.
Loc de zi dotat cu canapea, fotolii, TV, DVD, sistem audio.
Atat zona de servit masa cat si zona de zi sunt luminate cu lumina naturala si au iesire in curte.
De asemenea zonele de luat masa si de zi sunt dotate cu grup sanitar. Centrul este prevazut cu sistem de monitorizare video in camera si spatiile comune pentru ca personalul de ingrijire sa poate supraveghea rezidentii si daca nu se afla langa ei.


Locatie:
Casa Ilinca este un centru de odihna si tratament situat in Sacele la 2 minute de drumul national 1 intrarea in Brasov.
Zona este una foarte linistita unde zgomotul si poluarea orasului nu ajung.
Interiorul casei este desfasurat pe 600 mp si suprafata terenului are 1300 mp. Peisajul este unul idilic, calitatea serviciilor si dotarile de care dispunem impreuna cu exigentele pe care le avem in pregatirea personalului ne recomanda ca fiind cei mai buni in domeniu.
Ne putem adapta la orice necesitate sau solicitare venita din partea rezidentilor.


Activitati:
Rezidentii se pot ocupa in functie de inclinatii si de pasiuni de activitati individuale sau de grup.
- Pot avea un program de recuperare medicala si de mentinere a conditiei fizice, la indicatia medicului, serviciile fiind contra cost.
- Ore de pictura, desen, film, dans, lectura, meloterapie.
- Jocuri de societate: table, rummy, scrabble, sah, carti, etc.
- Activitati de indemanare: lucru manual, goblen, crosetat, tricotat, etc.
- Acces la ziare, reviste, pentru a fi mereu la curent cu noutatile si a fi bine informat.
- Posibilitatea vizitarii rezidentilor de catre familie sau apropiati dupa programul de vizita stabilit.
- Consilierea unui preot la cererea rezidentului sau a familiei.
- Program cu un psiholog pentru stimulare cognitiva.

Hartă

Str. Bunloc Nr. 5a, Sacele, BrasovPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Brasov

vezi toate căminele