4/14 fotografii

vezi toate

Descriere

În comuna Ștefăneștii de Jos, în imediata apropiere a zonei rezidențiale, la doar câțiva km de București, se găsește Casa Del Santos, modernă, cu finisaje elegante, culori calde și armonioase.

Casa este construită în stil “hotel boutique” și este înconjurată de un parc de 4000mp.

Pe lângă camerele spațioase și luminoase, casa este dotată cu sală de mese, bibliotecă, sală de teatru, sală de cinema, cameră pentru relaxare, sală de sport, coafor și capelă.

Seniorii noștri care se confruntă deseori cu afecțiuni și boli ce le creează un disconfort continuu, împiedicându-i să se bucure în continuare de activitățile preferate și clipele frumoase petrecute alături de cei dragi.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le deține Casa Del Santos este faptul ca nu doar găzduiește persoane vârstnice, ci le și îngrijește în regim rezidențial. Iar în cazul rezidenților care suferă de afecțiuni fizice, sau psihice (precum Alzheimer), personalul nostru garantează o îngrijire de cea mai înaltă calitate.

Servicii

Experiența noastră vă garantează că, persoanele dragi vouă sunt îngrijite de un personal specializat cu atestare în domeniul socio-sanitar. Oaspeții noștri trăiesc în fiecare zi​ într-o atmosferă plăcută, familială și în permanență implicați intr-o serie de activități ocupaționale.

Fiecare angajat al acestui cămin de seniori este pregătit astfel încât să ofere servicii profesionale de cea mai bună calitate, fiind nu doar atent la detalii și răbdător, ci și sociabil și amabil.

Un zâmbet cald menține o atmosfera plăcută și pozitivă, de aceea personalul de la Casa Del Santos se asigură că nu exista nicio zi în care sa fie purtați de griji sau melancolie.

SERVICII PROFESIONALE

Asistență personalizată:
Oferită de cadre specializate.

Prepararea mesei:
Preparatele sunt gătite în fiecare zi în bucătăria noastră, meniu este diversificat, iar orarul servirii meselor este fix.

Îngrijire menajeră:
Igienizare zilnică a spațiilor comune.

Îngrijire pe termen lung:
Supraveghere non-stop prin intermediul camerelor video.

Monitorizare igienă zilnică:
Realizată de asistentele care sunt prezente non-stop în incinta casei de seniori.

Asistență pentru persoanele cu handicap:
Asistentele noastre sunt pregătite pentru orice situație în care seniorul necesită ajutor.

Dietă monitorizată:
De cadre specializate.

Asistență medicală:
Este oferită de către asistente medicale, medici de medicină internă, neurologi, cardiologi și de către psiholog.

Hartă

Strada Ștefănești Nr. 92-94, Ștefăneștii De Jos, IlfovPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Ilfov

vezi toate căminele