4/5 fotografii

vezi toate

Descriere

Situat pe axa Cluj Suceava, chiar la marginea orasului Bistrita, usor accesibil cu masina, cu multe locuri de parcare, avand camere spatioate si luminoase, aer curat, curte si saloane specializate si pentru persoane la pat, va oferim cele mai bune conditii pentru ingrijirea medicala si sociala a persoanelor dragi voua.

Servicii

Îngrijire

Caminul nostru ofera ingrijire atenta atat varstnicilor independenti, cat si celor care au nevoie de atentie speciala si monitorizare permanenta. Echipa noastra este pregatita pentru a asista la toate activitatile rezidentilor precum toaleta, baie generala, imbracare/dezbracare, alimentatie si deplasari.


Activități de socializare

Centrul nostru pune la dispozitie spatii special amenajate atat pentru socializare, intalniri, discutii, lectura cat si pentru jocuri precum sah sau table. Celebram impreuna sarbatorile religioase (Craciun, Paste) si zilele de nastere ale batranilor.


Asistență medicală

Echipa noastra alcatuita din medici pentru vizita saptamanala, asistenti medicali ofera supraveghere si ingrijire medicala permanenta rezidentilor caminului. Acestea cuprind consultatii, tratamente, interventii de urgenta precum si asistenta in administrarea tratamentelor dupa schema prescrisa de medicul specialist.

Hartă

Soseaua Principala, Nr. 278, Crainimat, BistritaPăreri

Adaugă părerea taAsistente cu bun sim? ?i multa aten?ie

Părere trimisă de către Tanko Paul pe data 07.07.2022. Perioada asociată August 2021.


Recomand