4/7 fotografii

vezi toate

Descriere

CENTRUL REZIDENȚIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE „SFINŢII IOACHIM ŞI ANA”
Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice Sfinții Ioachim și Ana din localitatea Cușma, comuna Livezile, județul Bistrița-Năsăud, funcționează în cadrul Asociației Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud, cu binecuvântarea Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

Centrul funcţionează din anul 2014 ca serviciu social în regim rezidenţial pentru persoane vârstnice asigurând condiţii corespunzătoare de: informare în domeniu, identificare şi evaluare, găzduire pe o perioadă nedeterminată, servicii de asigurare a hranei şi suplimentelor nutrivite, servicii de îngrijire social-medicală, socializare şi petrecerea timplui liber, servicii de recuperare şi reabilitare, kinetoterapie, consiliere spirituală, consiliere psihologică, promovarea relaţiilor sociale, și altele.
Amplasarea este într-o zonă deosebit de pitorească cu un mediu ambiental liniştit şi confortabil.

Construcţia este nouă, realizată în baza unui proiect european de către Primăria Livezile care printr-un parteneriat de asociere în participațiune este administrată de către Asociaţia „Filantropia Ortodoxă” filiala Bistriţa Năsăud.

Clădirea este compusă din P+1, 20 de camere cu 2 pers/cameră, televizor și baie proprie, sală de club, sală de recuperare şi întreţinere fizică, sală de mese, cabinet medical și un generos spațiu exterior de recreere special amenajat.

Personalul medical şi administrativ este format din profesionişti cu experienţă în domeniu, persoane cu înaltă probitate morală, selecţionat şi coordonat de către conducerea Asociaţiei „Filantropia Ortodoxă” Filiala Bistriţa-Năsăud.
Avem amenajată și o capelă unde încercăm să ne îngrijim și de partea sufletească a beneficiarilor, astfel încât să simtă cu adevărat căldura unui cămin familial.

Hartă

Str. Principală, Nr. 106 A, Sat Cușma, Bistriţa NăsăudPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Bistriţa Năsăud

vezi toate căminele