Descriere

Caminul de batrani Ideal este amplasat in judetul Ilfov, localitatea Tunari, adica in zona de Nord a Bucurestiului.

Localitatea Tunari este lipita de Bucuresti, Pipera Tunari, Balotesti, Stefanesti si Otopeni. Aceasta ofera un acces usor din Bucuresti fie prin Pipera Tunari, fie prin Otopeni sau de pe soseaua de centura.

Amplasarea este una Ideala, intr-o zona linistita, in imediata apropiere a drumului judetean care leaga Bucurestiul de Balotesti. Locatia caminului de batrani ofera un acces usor la un parc de recreere, la Lacul Pasarea pentru pescuit, la centru de interventia de prim ajutor, la clinica medicala, etc…

Servicii

Cazarea persoanelor se face in camere de 1,2 sau 3 persoane, in functie de solicitare.

Pacientii vor beneficia 24 de ore din 24 de supravegherea unei asistente medicale, iar 8 ore/ zi de prezenta unui medic specialist.

Pacientilor li se poate pune la dispozitie un automobil in vederea deplasarii la persoanele dragi , la rude- contracost.

Livingul beneficiaza de televizor color, schimbarea lenjeriei se face saptamanal sau chiar mai des daca este nevoie, exista acces la telefon si la internet.

Se servesc 3 mese principale si 2 gustari. Fiecare va primi o alimentatie corespunzatoare cu afectiunile de care sufera si recomandarile doctorului.

Păreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Ilfov

vezi toate căminele