3/3 fotografii

Descriere

Cladirea este noua si ofera pensiune completa si asistenta medicala permanenta cu medici asistente si infirmiere.
Pensiunea ofera tot confortul necesar mobila noua bucatarie utilata incalzire proprie spatiu socializare si gradina relaxanta.
Oferim un ambient cald, placut, personal amabil si dedicat, profesionalism si nu in ultimul rand prietenie.

Servicii

Beneficii:
- conditii deosebite de cazare
- supraveghere 24 ore,7 zile pe saptamana
- mancare adecvata dupa recomandarea medicului 5 mese pe zi
Dupa o viata intreaga de munca, griji si oboseala, orice om are dreptul sa se bucure de pace, odihna si atentie din partea celor din jur, respect si devotament.
Caminul este situat in Craiova, intr-o zona linistita, pe strada Rovine , Nr. 48.
Caminul se doreste a fi cunoscut pentru conditiile superioare oferite tuturor rezidentilor, pentru calitatea ireprosabila a serviciilor incluse, dar si pentru atentia sporita pe care o acorda personalitatii si nevoilor fiecarui batran sau bolnav.
Cladirea este noua cu dotari si mobilier modern, beneficiind si de o curte interioara generoasa. Personalul este calificat, avand experienta de lucru in acest domeniu.
Beneficiarii serviciilor acordate in acest camin pentru persoanele varstnice sunt batranii care, din cauza unor motive de natura economica, fizica, psihica sau sociala, se afla in imposibilitatea de a-si asigura nevoile sociale.
Daca nu avem timp de parintii nostri nu inseamna ca nu ii putem ajuta sau sa ii avem aproape: ai grija de ei si ofera-le o batranete frumoasa.

Hartă

Str. Rovine, Nr. 48, Craiova, DoljPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Dolj

vezi toate căminele