4/13 fotografii

vezi toate

Descriere

Pensiunea Sf. Constantin şi Elena a fost construită în anul 2001 în Craiova spre a îmbunătăți calitatea vieții bătrânilor.

Ca ființă socială omul este dependent de alți oameni. În căminul nostru, cei de vârsta a treia primesc ocrotirea de care au nevoie, pot comunica și coopera, și sunt tratați cu acea atenție personalizată ce menține sentimentul de siguranță avut în familie.

Pentru a asigura un loc plin de căldură și potrivit nevoilor fiecăruia, căminul de bătrâni Sf. Constantin şi Elena are dormitoare spațioase, saloane de masă, camere de zi pentru activități recreative, terasă și curte cu spații verzi, precum și toate utilitățile necesare.

Întreaga noastră echipă – medic, asistente medicale, infirmiere, personal de serviciu și administrativ – e formată din oameni care au nu numai experiență în relația cu bătrânii, ci și o orientare naturală spre a oferi ajutor celor din jur.

Servicii

Oferim servicii de îngrijire pentru persoanele vârstnice în Craiova – cazare, masă, igienă corporală, asistenţă medicală şi recuperare:

-Cazare în regim de pensiune. Clădirea căminului Sf. Constantin şi Elena a fost construită în anul 2001 în Craiova după un proiect dedicat, optimizat pentru îngrijirea bătrânilor, spre a crea un ambient cât mai apropiat de cel familial;
-Căminul este dotat cu camere spaţioase având 2, 3 sau 4 paturi – dormitoare cu confort sporit, elegante şi funcţionale;
-Asigurăm 3 mese pe zi: alimentaţie corespunzătoare, în funcţie de recomandările medicului;
-Servicii de întreţinere care asigură igiena personală şi a spaţiului locuit;
-Servicii de spălătorie, uscătorie;
-Îngrijire vârstnici, bolnavi, persoane cu handicap
-Evaluare clinică, asistenţă medicală, supraveghere şi îngrijire permanentă prin personal calificat: medic, asistente medicale, infirmiere, personal de serviciu și administrativ.
-Consult medical săptămânal
-Servicii de recuperare medicală – terapie funcţională şi ocupaţională
-Servicii religioase, caracteristice nevoilor spirituale, oferite prin preotul de la Parohia din care facem parte;
-La evenimente deosebite (sărbători, zile onomastice etc) organizăm mese festive;
-Activităţi de recreere în camerele de zi sau în curtea special amenajată. În timpul verii, oaspeții noștri au posibilitatea de a face plimbări în Parcul Nicolae Romanescu, aflat la distanță de aproape 100 de metri de Căminul de bătrâni Sf. Constantin şi Elena.

Reporter: Este copleșitoare relația cu bătrânii?

Ileana Frangias: Când îți plac și le cauți prezența, nu. Eu nu uit niciodată că anii trec pentru noi toți, că nu suntem tineri toată viața. În plus, și eu am avut părinți și i-am iubit. De multe ori îi văd în bătrânii de la cămin. Trebuie să ai răbdare cu ei. Dacă faci asta, înveți foarte multe

Hartă

Str. Eroilor, Nr. 99, Craiova, DoljPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Dolj

vezi toate căminele