4/4 fotografii

Descriere

Căminul pentru bătrâni Sanatour este situat în comuna Izvoarele (Prahova), pe DN1A, la 8 km de Vălenii de Munte spre Cheia – Braşov, la 5 km de mănăstirea Crasna şi la 99 de km de Bucureşti. Este o localitate liniştită cu aer curat, înconjurată de dealuri, păduri şi livezi. Cadru natural propice relaxării, odihnei şi tratamentului, într-un loc ferit de zgomote şi poluare.

Căminul de bătrâni este înconjurat de un parc de 2500mp. Căminul de bătrâni Sanatour se adresează în primul rând celor cărora activitatea profesională nu le permite să se ocupe de părinţi sau de rude ce au nevoie de îngrijire.

Căminul de bătrâni o destinaţie pentru cei cu sau fără probleme de sănătate şi ofera îngrijire la standarde europene

Servicii

Căminul pentru bătrani Sanatour oferă cazare şi relaxare şi persoanelor care doresc să petreacă o vacanţă într-un loc adecvat.
În căminul pentru bătrani Sanatour, se asigură patru mese pe zi cu meniuri speciale, dietetice, în acord cu patologia fiecărui rezident, pregătite în bucătăria proprie şi servite în spaţiu special amenajat tip restaurant.

Legumele şi fructele sunt produse în mare parte în grădina proprie a căminului pentru bătrâni, în regim ecologic. La nevoie, masa este adusă la pat. Pe timpul verii masa este servită în grădina căminului pentru bătrâni, la umbra unei salcii pletoase.
Căminul pentru bătrâni Sanatour oferă îngrijire pentru persoane în vârstă, pentru tratarea afecţiunilor bătrâneţii. Fiecare program va fi întocmit de medicul specialist, împreună cu familia, rezidentul şi administratorul pentru a asigura servicii optime şi personalizate. Pentru diferite afecţiuni există băi de plante, aromoterapie, duş subacval, băi de sare (cu apa adusă de la Slănic Prahova), băi galvanice, împachetări cu parafină, cameră-salină, împachetări cu nămol de la Slănic Prahova, Amara şi Techirghiol, împachetări cu argilă albastră şi verde, împachetări cu alge marine, masaj, reflexoterapie, electroterapie, terapie laser, diadinamice, kinetoterapie, fitness, bioterapie - cu ţesuturi vegetale, ramuri tinere, muguri, scoarţă de copac, seminţe, plantule, radicele. Pentru afecţiuni curente, cei găzduiţi la căminul pentru bătrani Sanatour sunt arondaţi medicului de familie.

De serviciile căminului pentru bătrâni Sanatour pot beneficia şi persoane care se trateaza ambulatoriu sau în regim de pensiune completă.

Păreri

Adaugă părerea taRecomand

Părere trimisă de către Daniela Marinescu pe data 10.07.2023. Perioada asociată August 2022.


Un camin foarte bun din toate punctele de vedere. Felicitări!

Alte cămine din județul Prahova

vezi toate căminele