4/5 fotografii

vezi toate

Descriere

Caminul de batrani FLORIANA HOUSE ofera conditii de cazare preferate de toti batrani, varstnici care doresc sa petreaca timpul intr-un mediu linistit, curat si sa fie tratati cu respect de personalul calificat.

Persoanele varstnice care au diferite probleme beneficieaza de atentie suplimentara si astfel cei suferinzi de: Alzheimer, mobilizati la pat, atacuri cerebrale gasesc la noi un camin pentru batrani adaptat necesitatilor specifice fiecaruia.

Caminul de batrani Floriana House a fost creat pentru a reda caldura specifica de "acasa" ,menit sa ofere siguranta si confortul necesar seniorilor familiei dumneavoastra.
Va oferim conditii de cazare la cele mai inalte standarde pentru ca meritati sa fiti tratati cu profesionalism de cei mai buni. Un camin aflat intr-o zona linistita si amenajat intr-un stil modern pentru a va oferi conditii de cazare igienice si sigure, este locul in care gasiti linistea si uitati de grijile dumneavoastra.

Servicii

Alimentatia oferita este diversificata si cuprinde trei mese pe zi si o gustare intre mese.

Cazurile speciale beneficieaza de alimentatie specifica.

Mancarea este preparata in bucataria proprie care este mobilata si utilata pentru a servi la pregatirea meselor in conditii igienice, pentru o mancare cu gust care satura pe oricine.

Bucatareasa noastra detine cunostintele necesare astfel incat sa diversifice mesele rezidentilor in functie de dorintele si nevoile grupului.

Deoarece alimentatia reprezinta cel mai important factor pentru un corp sanatos, folosim la prepararea mancarii cele mai proaspete ingrediente si punem suflet ca noi sa fim multumiti ca ei sunt fericiti.

Asistenta medicala

Pentru asigurarea asistentei medicale avem un medic si o asistenta care le sta la dispozitie rezidentilor care sunt controlati medical la diferite intervale temporale pentru a li se asigura rezidentilor o medicamentatie adecvata si pentru a se depista eventualele neplaceri.

Asistenta se asigura ca fiecare rezident primeste medicamentatie corecta si la timp.

Deoarece nu dispunem de dotarile unei clinici particulare, la intelegerea cu un anumit rezident si familia acesestuia se pot efectua analize si tratamente in clinici de specialitate.

Hartă

Str. Intrarea Potcoavei Nr. 25, Voluntari, IlfovPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Ilfov

vezi toate căminele