4/8 fotografii

vezi toate

Descriere

Căminul nostru de bătrâni se remarcă prin dedicarea de a oferi servicii de îngrijire și confort la cele mai înalte standarde.

Credem că fiecare poveste de viață merită prețuită, iar misiunea noastră este de a le clădi seniorilor speciali din viața dumneavoastră un refugiu unde să își poată trăi cu bucurie și în siguranță anii de aur.

Ne dorim să oferim un mediu relaxant și primitor, pentru ca fiecare rezident să se poată simți ca acasă. Avem camere spațioase, amenajate cu atenție și dotate cu toate facilitățile necesare pentru a asigura confortul seniorilor noștri.

Căminul de Bătrâni EMA este mai mult decât un simplu azil sau cămin pentru cei aflați în anii de aur – este o comunitate înfloritoare în care ne dorim ca fiecare membru să se simtă prețuit, iubit și în siguranță.

Situat la doar 2 km de București, în orașul Pantelimon complexul nostru este nou, amenajat modern și oferă numeroase facilități care contribuie la bunăstarea celor ce se află în grija noastră.

Servicii

La Căminul de Bătrâni EMA, ne dorim să le oferim rezidenților noștri un mediu confortabil și sigur, unde să poată trăi momente pline de bucurie și să beneficieze de o îngrijire adecvată.

Dispunem de un complex nou, amenajat modern, unde personalul nostru calificat și empatic are posibilitatea de a le acorda seniorilor rezidenți toată atenția și asistența medicală necesară pentru a duce un trai fericit și lipsit de griji.

Servicii pe care le asigurăm:

- Supraveghere și îngrijire permanentă: asistență medicală specializată;

- Alimentație: mese personalizate și sănătoase;

- Activități recreative pentru bătrâni: comunitate și socializare.

Păreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Ilfov

vezi toate căminele