4/4 fotografii

Descriere

Centrul de ingrijire pentru batrani a fost necesar pentru a veni in sprijinul persoanelor care, datorita responsabilitatilor zilnice in plan profesional si lucrativ, nu pot oferi conditiile necesare ingrijirii atente si supraveghate rudelor apropiate cat si cele indepartate asa cum si-ar fi dorit. Un astfel de sprijin moral vine in ajutorul dvs. din partea caminului nostru de batrani, care prin experienta acumulata a reusit sa formeze un concept de sprijin in acest sens persoanelor in incapacitate de autoingrijire cum ar fi: persoane imobilizate la pat, persoane purtatoare de pampersi si sonde urinare etc.

Rezidenta noastra are in vedere atat batranii cat si alte persoane care se afla in imposibilitatea de a se descurca singure.

Alzheimer, dementa mixta, dementa senila, parkinson ca boli de memori, ce reprezinta cauzele de dementa a persoanelor de varsta a treia, fiind boli degenerative ale sistemului nervos central. Pentru multi oameni tulburarile de memorie devin suparatoare pe masura ce imbatranesc.

Servicii

Servicii sociale:

Asistenta medicala care administreaza tratamentul pe cale orala, injectabil, perfuzabil, cutanat, montarea de sonde urinare, hidratare, recoltari de probe de analize complete, pansare etc.;
Reflexoterapie;
Infirmiera non-stop care se ocupa de igiena corporala, cosmetizarea pacientului (tuns, pieptanat, taiat unghii, barbierit, vopsit par, manichiura) si tot ce tine de igiena corporala a fiecarui pacient in parte, hidratare, schimbat pampersi, schimbatul lenjeriei de pat, sprijin in deplasare, supraveghere, ajutor la imbracat, spalat, hranirea pacientului paralizat;
Igienizarea lenjeriei de pat si de corp;
Igienizarea camerei si a mobilierului din camera precum si a obiectelor personale (cani, farfurii, pahare etc.)
Igienizarea grupurilor sanitare;
Servicii religioase la pat: spovedanii, imparatasanie, festanii (pentru cei doritori sau la cererea apartinatorilor acestor). De asemenea, respectam dreptul celorlalte culte religioase.


Servicii oferite gratuit prin Casa de Sanatate pe baza cardului de sanatate:

Medica de familie
Medic psiholog
Medica neurolog
Medic psihiatru
In cazul in care asistatul nu este asigurat, aceste servicii nu sunt gratuite.Servicii care se platesc separat::

Kinetoterapeut – pentru recuperare;
Serviciul de ambulanta format din medic, asistenta si sofer cu program non-stop;
La cererea apartinatorilor sau in caz de nevoie, recoltarea probelor pentru analiza si transmiterea lor catre laboratoare specializate si preluarea rezultatului cu plata;
Consumabilele (pampers, crema), medicatia administrata in afara schemei de tratament si consumabilele aferente medicatiei (manusi, seringi, branule, perfuzoare, apa oxigenata, betadina, fese, comprese etc.).
PRIMIM SI PERSOANE CARE NU AU PENSII, DAR DETIN O PROPRIETATE SAU TEREN PE RAZA MUNICIPIULUI BUCURESTI!

Păreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Ilfov

vezi toate căminele