4/14 fotografii

vezi toate

Descriere

Un camin de batrani este o facilitate ce ofera asistenta medicala, odihna si ingrijire pentru persoane in varsta sau cu probleme medicale, dotata cu asistenta medicala de specialitate, fiind un loc resedinta pentru persoane cu dificultati semnificative in activitatile zilnice. Totodata locuitorii unui camin de batrani pot fi atat persoane in varsta cat si tineri cu dizabilitati fizice sau psihice ( precum Alzheimer ), ce primesc ingrijire de specialitate, terapie, reabilitare psihica si fizica.
Nu in ultimul rand un azil de batrani, semnifica pentru multi dintre locuitori sai o casa de retragere, ce ofera camere pentru cupluri in varsta, un loc pentru servirea mesei, activitati recreative, socializare cat si diferite serivicii medicale.

Despre camin de batrani pentru Bunici:
Caminul pentru bunici este un centru rezidential modern dedicat ingrijirii batranilor, a seniorilor,persoanelor de varsta a 3-a care necesita asistenta de specialitate si acelora aflate in perioada de recuperare dupa operatie. Situata intr-o zona linistita din Voluntari, complexul, va ofera servicii de cea mai buna calitate,la standarde occidentale. Casa de batrani a fost conceputa si dotata pentru a oferi un maxim de confort si siguranta membrilor seniori ai familiei dumneavoastra. Suntem o echipa cu experienta si prin pasiunea pentru ceea ce facem si dragostea cu care ii inconjuram pe oamenii in varsta ne propunem sa ne pastram statutul de referinta in domeniul centrelor de ingrijire pentru persoanele in varsta.

Ce ne face diferiti?
1. Echipa profesionala.
Avem la dispozitia dvs. o echipa bine pregatita si specializata pentru ingrijirea persoanelor varstnice, ajutand cu eficienta persoanele pentru acomodare, oferind independenta si intimitate. De asemenea echipa noastra, va poate ajuta sa va recapatati puterea si sa va puneti pe picioare dupa o interventie chirurgicala, oferind ingrijire de specialitate si tratamente eficiente.

2. Servicii medicale de specialitate.
Ansamblul, Camin pentru Bunici, va pune la dispozitie servicii medicale de specialitate, ce cuprinde atat aparatura performanta cat si o echipa bine pregatita pentru o recuperare eficienta. Astfel un medic de medicina generala, un medic geriatru-specializare geriatrie gerontologie este la dispozitia pacientilor si a seniorilor pentru ingrijire si supraveghere, de asemenea administrarea tratamentului oral,injectabil,perfuzabil conform prescriptiilor medicale, medici specialisti la solicitarea expresa a rezidentului sau apartinatorilor,analize si investigatii medicale (aceste servicii presupun costuri suplimentare), aplicare de creme protectoare si pansamente, fac parte din servicii medicale complete pe care caminul nostru de batrani le ofera.

3. Spatiu si dotari moderne.
Serviciile si dotarile caminului de batrani se ridica la standarde moderne, oferind ingrijire pentru persoane in varsta, cu Alzheimer sau nevoi speciale si un spatiu generos alcatuit din camere cu 3 sau 4 paturi, de asemenea cazarea se mai poate face si in cadrul dormitoarelor matrimoniale. Alte dotari pe care vi le oferim sunt: cablu tv, 3 mese pe zi si 2 gustari, mobilier nou, cu televizor si baie, monitorizare permanenta.

Servicii

Avantajul unui azil de batrani in comparatie cu spitale sau alte centre de ingrijire, consta in faptul ca tratamentul, asistenta si monitorizarea este una mult mai ampla si mai elaborata decat ingrijirea pe care o primeste un pacient intr-un spital din Romania. Astfel, azilul de batrani pentru bunici ofera servicii profesionale extinse, precum asistenta pacientilor in hranire, imbaiere, spalare sau imbracare, precum si ingrijire de specialitate si monitorizare permanenta oferita de catre un asistent social, tratamente medicale, terapie psihologica si fizica, totul in zona resedintei noastre din Bucuresti.

Serviciile unui azil de batrani se pot oferi atat pentru perioada tratamentului, al recuperarii, cat si permanent. Majoritatea pacientilor nostri, necesita o atentie permanenta, motiv pentru care un astfel de amplasament constituie alegerea ideala. De aceea pentru pacientii care necesita o ingrijire de lunga durata, oferim servicii pentru a satisface nevoile fizice, sociale, emotionale si bineinteles personale. Nu in ultimul rand echipa noastra detine calitatile necesare pentru a integra cat mai rapid orice categorie de pacient.

Servicii medicale de specialitate:
- Medic medicina generala;
- Medic geriatru-specializare geriatrie gerontologie;
- Administrare tratament oral, injectabil, perfuzabil conform prescriptiei medicale;
- Medici specialisti la solicitarea expresa a rezidentului sau apartinatorilor, analize si investigatii medicale;
- Aplicare de creme protectoare si pansamente.

Ingrijire medicala
Echipamente medicale, materiale, modalitati eficiente de ingrijire si o echipa bine pregatita pentru asistenta fizica si psihologica.

Curatenie si igiena
Lenjerie de pat proaspata, schimbata ori de cate ori este necesar, ingrijire pentru o igiena fizica adecvata si curatenie frecventa in incinta caminului.

Servicii medicale
Aparatura de specialitate pusa la dispozitia pacientilor caminului de batrani, personal calificat pentru o ingrijire dentara corespunzatoare sau a parului.

Asistenta si supraveghere
Supraveghere si monitorizare zilnica dupa caz, incluzand mersul la toaleta, hranirea, asistenta de a ajunge dintr-un loc in altul sau igiena fizica.

Servicii terapeutice
Terapie, masaj terapeutic, kinetoterapie, reflexoterapie, consiliere duhovniceasca si transport la biserica, gimnastica recuperatorie.

Activitati recreative si de socializare
Servicii de coafura, frizerie, manichiura, pedichiura, organizarea zilelor de nastere, onomastice, a sarbatorilor de Paste, Craciun, An Nou, sala de socializare jocuri.

DOTARI
Oferim o gama larga de servicii atat medicale cat si ingrijire personala, dedicata persoanelor care nu isi pot exercita independent actiunile in comunitate, avand de asemenea dotari moderne, de ultima generatie, care impreuna cu serviciile profesionale pe care caminul de batrani pentru bunici le ofera, se furnizeaza un pachet final extrem de atractiv si eficient pentru toate categoriile de varsta. Dotarile unui azil de batrani sunt clasate tinand cont de o serie de factori, astfel acestea pot avea ca obiect de prezentare aparenta locuitorilor institutului, spatiile de habitare, personalul, camerele pacientilor, dotarile holurilor, scarilor, saloanelor si a bailor, meniul si mancarea, activitatile desfasurate si bineinteles siguranta si ingrijirea pacientilor sai.

Astfel caminul de batrani pentru bunici, incearca sa ofere cele mai inalte standarde de calitate pentru aceste categorii de dotari, oferind o resedinta atat varstnicilor, persoanelor bolnave de Alzheimer, sau tinerilor cu dizabilitati fizice sau psihice, in ambele centre de ingrijire batrani: Camin de batrani Pipera si Camin de batrani Voluntari, unde oferim intimitatea si independenta fiecarui pacient, ce are la dispozitie camera cu 3 sau 4 paturi, dar si dormitor matrimonial. Nu in ultimul rand, cablul TV si televizorul nu lipseste din nici o camera si nici alimentatia, care este oferita de trei ori pe zi plus doua gustari. Mobilierul caminul de batrani este modern si realizat in concordanta cu nevoile pacientilor, avand la dispozitie bai moderne, curate si bine igienizate, cat si spatii de relaxare, socializare, bucatarii spatioase si terase pentru jocuri de societate sau socializare.
camin privat de batrani
Avem grija ca relatiile dintre echipa de ingrijire si pacienti sa se bazeze pe respect, politete si caldura, intregul personal fiind bine pregatit si educat.

Alte dotari ale Caminului pentru Bunici:
Nu in ultimul rand din categoria de dotari ale caminului pentru bunici din Voluntari sau Pipera, face parte si echipa bine pregatita ce furnizeaza servicii la cele mai inalte standarde de ingrjire, oferindu-va astfel, gimnastica recuperatorie, analize medicale cu recoltare la sediul nostru, neurologie, psihiatrie, ortopedie, chirurgie, cardiologie, diabet si nutritie, curatarea plagilor si escarelor, toate oferite de medici primari, medic cu specializare in geriatrie gerontologie si medici specialisti la solicitarea expresa a rezidentului sau apartinatorilor, analize si investigatii medicale.

Astfel cele mai importante dotari, ce sunt oferite si de caminul pentru bunici sunt urmatoarele:
- Hrana – Servim mese nutritive si hranitoare, diete speciale si personal pentru asistenta dupa caz in hrana fiecarui pacient, de asemenea oferim si discretie in servirea mesei.
- Aranjamente – comunitatea in care va invitam este bine pregatita atat ca igiena, discretie cat si ca atmosfera, incercand de fiecare data sa obtinem un ambient pe gustul fiecarui pacient.
- Activitati – pentru sanatatea dvs., va oferim activitati in aer liber, sociale si culturale, sala de socializare jocuri (rumy,carti,sah,table,etc), curte spatioasa pentru plimbari si organizare de zile de nastere, onomastice, a sarbatorilor de Paste, Craciun, An Nou.
- Experienta si ingrijire speciala – daca un apropiat al dvs. are boala Alzheimer personalul nostru si activitatile pe care le oferim in cadrul caminului de batrani, sunt in concordanta cu nevoile acestui tip de pacienti, avand o echipa bine pregatita din punct de vedere comportamental, analizand si actionand eficient in cazul momentelor de agitatie sau ratacire.

Hartă

Str. George Enescu, Nr. 10, Voluntari, IlfovPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Ilfov

vezi toate căminele