Descriere

  Pensiunea Vila Verde Breaza este amplasata intr-o locatie frumoasa , o zona linistita.     

  Privelistea este incantatoare.Oriunde privesti totul pare desprins din povesti.Aici poti simti zilnic bucuria de a fi in mijlocul naturii, iar clima deosebita completeaza starea creata de acest loc.     

  Conditiile de cazare  sunt excelente, depasind cu mult nivelul de confort de care dispun majoritatea caminelor pentru persoane aflate in incapacitate de a se ingriji singure. Camerele sunt dotate cu grup sanitar si cabina de dus propriu, TV, aer conditionat. Constructia edificata are o capacitate de 25 de persoane. 

   Rezidentii beneficiaza de conditii deosebite de cazare, supraveghere atenta 24 de ore pe zi, precum si de cladire si mobilier noi, socializare in sala de relaxare unde se pot purta discutii sau se poate petrece timpul placut vizionand un film sau jucand diverse jocuri.Semineul generos da farmec serilor de iarna.

   Rezidentii beneficiaza de paza specializata permanenta astfel incat securitatea lor sa fie desavarsita.Locatia beneficiaza de acces facil in si din curte si cladire. 

    Hrana este preparata zilnic si include trei mese pe zi, "cafeaua de la ora 10" si "ceaiul de la ora 5".  

   Meniul este personalizat in functie de recomandarea medicului.Vara masa se serveste pe terasa.In vederea unei alimentatii sanatoase meniul este variat se stabileste si se afiseaza saptamanal. 

  Aprovizionarea cu alimente se face astfel incat ingredientele sa fie intodeauna proaspete.Meniul se prepara de catre bucatarul specialist in bucataria profesionala proprie amenajata autorizata  si dotata corespunzator.          

Servicii

Pensiunea Vila Verde asigura urmatoarele servicii in cadrul locatiei:

 1. Pensiune pentru persoane varstnice;
 2. Pensiune pentru persoane cu diverse afectiuni neuropsihice;
 3. Pensiune pentru persoane cu Alzheimer;
 4. Pensiune pentru persoane cu handicap;
 5. Asistenta medicala primara;
 6. Consiliere psihologica, Psihoterapie;
 7. Consult medical lunar si de cate ori este nevoie;
 8. Medic de familie;
 9. Infirmiere;
 10. Asistenta sociala;
 11. Medic psihiatru;
 12. Servicii medicale complete(analize, consultatii de specialitate) prin intermediul ENDEMEDICA;

       Personalul calificat asigura asistenta permanenta.Exista intodeauna cineva in preajma rezidentilor.Personalul asigura nevoile de mobilitate aparute ca urmare a diverselor afectiuni.Daca este cazul rezidentii sunt asistati permanent la deplasare.

       Asiguram igiena corporala zilnica si baia asistata, administrarea medicatiei, saptamanal spalat de rufe, servitul hranei in camera daca e cazul, cu ajutor la mancat.Asiguram ocazional excursii pentru rezidenti.

       Pensiunea dispune de multiple spatii pentru socializare.Fie ca este vorba de curtea exterioara sau spatiile interioare, totul este amenajat cu mare atentie pentru a putea indeplini nevoile rezidentilor iar Psihologul pensiunii deruleaza programe ce includ terapii ocupationale dedicate nevoilor rezidentilor.

       Avem mijloacele necesare si posibilitatea de a asigura transportul pentru rezidenti cat si pentru familie in vederea vizitarii locatiei si a rezidentilor.

Hartă

Strada Erou Colonel Doctor Popovici Nr. 4, Breaza, PrahovaPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Prahova

vezi toate căminele