4/4 fotografii

Descriere

Caminul de batrani a fost deschis din dorinta noastra de a oferi o solutie cat mai potrivita pentru ingrijirea persoanelor varstnice care nu mai pot sa se descurce singure, persoanelor suferinde de afectiuni degenerative sau persoanelor care sunt dornice de socializare. Am conceput un ansamblu de convietuire unde experienta, devotamentul si grija personalului medical si socio-uman asigura confortul tuturor rezidentilor si linistea de care acestia au nevoie.
Locul unde se afla caminul de batrani este ideal pentru seniori. Ei vor fi foarte atent ingrijiti, personalul specializat se va ocupa in permanenta de intretinerea conditiei medicale, fizice, psihice si spirituale. Locatia este menita sa asigure linistea si confortul de care beneficiarii au nevoie. Dotarea si amenajarea casei respecta standardele de calitate de care un rezident are nevoie in vederea mentinerii calitatii vietii, fara insa a avea vreo legatura cu saloanele reci ale spitalelor sau cu notiunea de "azil".

Servicii

Echipa noastra este formata din persoane calificate, cu experienta in domeniu si va ofera cu drag serviciile medicale si psihologice necesare intretinerii si imbunatatirii sanatatii.

Se ofera:

trei mese principale şi o gustare zilnic, sau diete speciale la recomandarea medicilor
servicii de menaj zilnic şi igienizare personală în cazul persoanelor imobilizate
serviciu spălătorie şi călcătorie (in regim propriu) pentru efecte personale
servicii frizerie, coafură, manichiură şi pedichiură.

Hartă

Str. Zizinului Nr. 976 F, Sat Cărpiniș,Tărlungeni, BrașovPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Brașov

vezi toate căminele