4/6 fotografii

vezi toate

Descriere

Asociatia Monsan este un centru rezidential cu capital privat, deschis in 2012, cu scopul de a oferi ingrijire si asistenta persoanelor varstnice (si nu numai) aflate in incapacitate de a se ingriji singure.

In centrul nostru, varstnicii sunt tratati cu respect si profesionalism. Noi le asiguram asistenta medicala, supraveghere, ingrijire, recuperare, cazare pe perioada determinata sau nedeterminata, 5 mese pe zi, igiena si ingrijire corporala.

Asociatia Monsan asigura conditiile de confort si tratament medical necesare rezidentilor sai, personalul medical fiind disponibil non-stop. Intr-o ambianta calda, batranii sunt tratati cu respect si demnitate, noi incercand sa le conferim sentimentul de acasa.

Servicii

Cazare:

In camere cu 2-4 paturi, in conditii deosebite de confort (ferestre termopan, AC, TV, mobilier confortabil si modern), fiecare rezident are spatiul vital propriu (pat, sifonier, noptiera) si grupuri sanitare moderne cu acces facil.

Servicii medicale asigurate:

Prin personal specializat: medic de familie, medici specialisti, asistente medicale, infirmiere si ingrijitoare; asistenta medicala permanenta; fise individuale de observatie clinica medicala si tratament; kinetoterapie, psihoterapie, masaj terapeutic, dispozitive medicale pentru mobilizare; medicamentatia necesara pacientilor; contracte de colaborare cu clinici specializate in sistem public si privat; analize gratuite prin sistemul national de asigurari de sanatate, inclusiv explorari functionale.

Igiena:

Prin ingrijire personalizata, toaleta zilnica, baie generala periodica; servicii de spalatorie, uscatorie, calcatorie; intretinerea curateniei si igienizarea spatiilor; asigurarea consumabilelor de igiena personala; servicii de coafor si frizerie.

Alimentatia:

5 mese pe zi, constand in 3 mese calde si 2 gustari consistente, preparate de un personal calificat conform dietei prescrise de medicul specialist; masa este servita in sala de mese special amenajata; rezidentii diabetici si nedeplasabili au parte de atentie deosebita.

Hartă

Str. Witting Nr. 30, Sect. 1, Bucuresti, BucurestiPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Bucuresti

vezi toate căminele