4/7 fotografii

vezi toate

Descriere

Pornind de la o expresie a lui Maurice Chevaller: “Batranetea nu este chiar asa de rea cand iei in considerare si alternativele”Asociatia Crestina Sf. Gheorghe si Sf. Dumitru si-a deschis portile pentru cei care incearca sa gaseasca solutia cea mai potrivita pentru ingrijirea persoanelor varstnice care nu isi mai pot purta singure de grija, persoanelor bolnave sau persoanelor singure dornice de socializare.
Centrul Balotesti este situat in comuna Balotesti, judetul Ilfov. Aceasta locatie are doua cladiri dispuse pe pe 3 nivele, caminul avand capacitate maxima de 40 persoane, cu camere de 1, 2, 3 si 4 paturi, ce asigura linistea si confortul necesar persoanelor cazate.

In caminul nostru vei avea parte de toata caldura, afectiunea si atentia necesara fiecarui om ajuns la o varsta inaintata. Locatia este modern utilata si mobilata, pentru a asigura nu numai strictul necesar, ci chiar mai mult.

Servicii

Caminul dispune de urmatoarele dotari:
-Suprafata de 800mp in doua cladiri modern utilate si mobilate.
-40 de locuri in camere cu 1, 2, 3 sau 4 paturi.
-Rampe de acces pentru persoanele cu probleme locomotorii.
-Supraveghere video 24/24
in fiecare camera pentru a oferi asistenta imediata.
-Spalatorie industriala
pentru a pasta igiena perfecta.
-Cabinet medical pentru respectarea tratamentelor.
-Lift pentru a usura deplasarea batranilor.
-Internet wireless pentru a intra in contact cu cei dragi.

Va oferim servicii la nivel european pentru a-i putea lasa cu incredere la noi pe bunicii batrani sau bolnavi de alzheimer:
-Asistenta medicala profesionala:
Pentru fiecare centru avem cabinet medical si medici colaboratori pentru a fi siguri ca tratamentele sunt urmarite corect.

-24/24 Supraveghere cu personal calificat:
Personalul nostru a urmat cursuri de asistenta si este atent neincetat la nevoile batranilor si la tratamentul acestora.

-Aparatura medicala moderna:
Dotare completa si moderna pentru batranii care au diverse probleme de sanatate sau nevoi speciale de asistenta oricare ar fi aceste nevoi.

-Acreditate de ministerul muncii si protectiei sociale:
Pentru a va oferi un serviciu de incredre am obtinut toate aprobarile si certificarile necesare de la institutiile de resort.

-Accesibil oamenilor cu disabilitati:
Pentru ca oamenii cu handicap motor sa aiba parte de mobilitate am dotat locatiile cu rampe si lifturi.

-Lift in fiecare locatie:
Pentru ca batranetea este destul de grea fara a trebui sa urci scarile pana la etajul 4, pentru ca au depus munca o viata, noi le usuram viata.


-Mese planificate de nutritionist:
Alimentatia este foarte importanta pentru a pastra o stare de santatae buna si de aceea acordam o atentie deosebita acestui aspect.

-Activitati sociale si culturale:
Urmarim sa aducem bucurie in viata rezidentilor nostri si de aceea organizam diferite evenimente sociale, culturale si spirituale.

-Atmosfera placuta:
Cu multe locuri de comuniune si relaxare, living-uri spatioase, curte interioara mare bunicii nostri au multe activitati zilnice.

-Comunicare cu cei dragi:
Stim ca distanta si uitarea dor asa ca fiecare locatie are internet wireless si tablete cu skype pentru a putea comunica cu cei dragi.

-Spalatorie industriala:
Pentru o igiena perfecta intelegem ca solutiile clasice nu sunt de ajuns si de aceea am investit in solutii profesionale.

-Locatii usor de vizitat:
Apropierea de cei dragi este ceea ce le da forta, ceea ce ii tine in picioare si de aceea suntem in Bucuresti, usor accesibili.

Hartă

Intrarea Rugulet, Nr. 1-3, Bucuresti, BucurestiPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Bucuresti

vezi toate căminele